ΤΟΠΙΚΑ

18χρονος βίασε ανήλικη στο Ελικοδρόμιο

18χρονος-βίασε-ανήλικη-στο-ελικοδρόμιο-83409

Σύλληψη και ενός 16χρονου για ασελγείς πράξεις σε βάρος άλλου κοριτσιού 13,5 ετών!

Φρικιαστικές πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών και μάλιστα απογευματινές ώρες στο ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας, όπου παίζουν μικρά παιδιά, συνέβησαν το διήμερο της περασμένης Κυριακής και της Δευτέρας με δράστες Τσιγγάνους. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνίασε την Τρίτη το βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού και τις ασελγείς πράξεις σε βάρος μίας δεύτερης ανήλικης, ηλικίας μόλις 13,5 ετών.

«Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω». Ηταν τα τελευταία λόγια που άκουσε σοκαρισμένη μία ανήλικη κοπέλα ηλικίας μόλις 15 ετών, που έπεσε θύμα βιασμού από 18χρονο Τσιγγάνο, ενώ προσπαθούσε να μαζέψει τα συντρίμμια της την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο ελικοδρόμιο Νέας Ιωνίας. Ο 18χρονος νέος που απομακρυνόταν από κοντά της είχε εκτονώσει σε βάρος της τις νοσηρές σεξουαλικές του διαθέσεις με τη χρήση βίας. Δεν σεβάστηκε την άρνησή της να έρθει σε συνουσία μαζί του. Βρίσκοντας κάποιο πρόσχημα προφανώς γνωρίζοντας ότι δεν θα συναινούσε την παραμέρισε από την παρέα. Στο άλσος βρίσκονταν περί τους δέκα νέους και νέες που συνομιλούσαν. Δίχως να γίνει αντιληπτός από κανένα, ο 18χρονος εφάρμοσε το αρρωστημένο του σχέδιο.

Η 15χρονη πήγε σπίτι της και αρχικά δεν μίλησε στην οικογένειά της, φοβούμενη για τη σωματική της ακεραιότητα. Ο 18χρονος με τη χρήση βίας είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της, ενώ την απείλησε και για τη σωματική της ακεραιότητα.

Ωστόσο, με τις ώρες η ανήλικη δεν άντεξε και ξέσπασε. Εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια την τραγική περιπέτειά της. Είχε πάει βόλτα στο άλσος με φίλες της. Ηταν μία παρέα περίπου δέκα ατόμων. Ηταν νωρίς το απόγευμα στο ελικοδρόμιο, όταν συνέβη η καταδικαστέα πράξη.

Οι γονείς της ανήλικης απευθύνθηκαν άμεσα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία εντόπισε το δράστη και τον προσήγαγε. Ο 18χρονος αρνήθηκε την καταγγελία βιασμού σε βάρος του και ισχυρίστηκε ότι ό,τι έγινε συνέβη με τη συναίνεση της ανήλικης.

Ωστόσο, το κορίτσι εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο, ενώ διατάχθηκε και ιατροδικαστική εξέταση. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε δικογραφία εναντίον του 18χρονου για βιασμό.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου καταγγέλθηκε και η απόπειρα με τη χρήση βίας ασελγών πράξεων σε βάρος ενός δεύτερου κοριτσιού, μόλις 13,5 ετών από 16χρονο επίσης Τσιγγάνο μέλος της ίδιας παρέας. Το κοριτσάκι εξομολογήθηκε στους γονείς του ότι ο 16χρονος τη Δευτέρα το απόγευμα κατέβασε τα παντελόνια του και με τη χρήση βίας την προκαλούσε σε ερωτικές πράξεις, κάτι που η ίδια αρνήθηκε, ενώ είπε ότι αυτό έχει ξανασυμβεί άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν τον 16χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε την Τετάρτη στην Εισαγγελία Βόλου και εναντίον του ασκήθηκε ποινικής δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί για τις πράξεις του στην Ανακρίτρια Βόλου από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Στο μεταξύ κρατείται. Να σημειωθεί ότι ο 18χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης αυτοφώρου. Η δικογραφία του βιασμού διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου για να κινήσει τις απαιτούμενες ενέργειες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου