ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα στην εκδήλωση για το ασφαλιστικό

κάλεσμα-στην-εκδήλωση-για-το-ασφαλιστ-83983

Από τους Εμπόρους – Ενάντια στην Κρίση

Κάλεσμα για ευρεία συμμετοχή στην αυριανή εκδήλωση της συντονιστικής επιτροπής των φορέων για το ασφαλιστικό με ομιλητές τον εργατολόγο, Αλέξη Μητρόπουλο, και το δικηγόρο, Διονύση Τεμπονέρα, απευθύνουν οι «Εμποροι – Ενάντια στην Κρίση».

Οπως ενημερώνουν με ανακοίνωσή τους, «θεωρούμε πολύ σημαντική την εκδήλωση αυτή αφού άλλωστε ήταν μια πρόταση που είχε κατατεθεί από τη δική μας πλευρά τόσο στον ΕΣΒ όσο και στην ΟΕΒΕΜ με ανακοίνωση στις 23/02/2016. Είναι πολύ σημαντικό ότι υιοθετήθηκε ως πρόταση και υλοποιείται από την ΟΕΒΕΜ και τη Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Μαγνησίας». Στην εκδήλωση αυτή, προσθέτουν οι «Εμποροι – Ενάντια στην Κρίση», θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους συναδέλφους παρευρεθούν να ξεκαθαρίσουν αρκετά θολά σημεία από αυτά που περιλαμβάνει η πρόταση για το Ασφαλιστικό, καθώς επίσης και οι απαιτήσεις που έχουν οι εταίροι μέσα από τα Μνημόνια. Ετσι θα γνωρίσει κι ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός κόσμος καλύτερα τι θα ακολουθήσει με το Ασφαλιστικό και το Συνταξιοδοτικό.

«Και επειδή «η Γνώση είναι Δύναμη» μέσα από την εκδήλωση αυτή θα ενδυναμωθεί και η προσπάθεια που γίνεται από τη μεριά των ελεύθερων επαγγελματιών για να μην περάσει ένα Ασφαλιστικό κι ένα Συνταξιοδοτικό που θα εξοντώνει τους αυτοαπασχολούμενους» καταλήγουν.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο Αχίλλειο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου