ΤΟΠΙΚΑ

Στο επίκεντρο το ΕΑΚ

στο-επίκεντρο-το-εακ-851206

Το ΕΑΚ βρίσκεται στο επίκεντρο σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Η συνέντευξη που θα δώσει ο Αχιλλέας Μπέος το απόγευμα μονοπωλεί το ενδιαφέρον για ένα θέμα που έχει αρχίσει να «καίει» τους ερυθρόλευκους περισσότερο ίσως και από το αγωνιστικό. Η ομάδα μετά το βαθμό στην Καρδίτσα διατηρήθηκε στην κορυφή και έχει πάρει απόσταση ασφαλείας από την τρίτη θέση, ωστόσο αυτό που ανησυχεί τους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι τα έργα που πρέπει να γίνουν στο στάδιο της Νέας Δημητριάδας, ώστε να είναι έτοιμο στην ώρα του να φιλοξενήσει την «περιπέτεια» του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα.
Χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκανε γνωστό ότι η επιτροπή αδειοδότησης της κοινοποίησε ότι το γήπεδο κρίνεται ακατάλληλο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Η επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ κοινοποίησε το πόρισμα της έκθεσης της για το ΕΑΚ, όπου το γήπεδο κρίνεται ακατάλληλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο».
Ετσι η σημερινή συνέντευξη του προέδρου της ΠΑΕ κρίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, όπως και οι τοποθετήσεις και οι σκέψεις που υπάρχουν για τα έργα και για το γήπεδο που θέλουν άπαντες στην ερυθρόλευκη οικογένεια να αποτελέσει την έδρα της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την συνέντευξη Τύπου: «Ανοιχτή συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. της ΠΑΕ, την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010 και ώρα 18:00, στο συνεδριακό κέντρο FORUM, (Δεληγιώργη 9 με Πολυμέρη, Βόλος).
Θέμα της ανοικτής συνέντευξης Τύπου η θέση της ΠΑΕ για την έδρα της ομάδας, την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς και η τοποθέτηση της ΠΑΕ για το ΕΑΚ. Προσκεκλημένοι στην ανοιχτή συνέντευξη τύπου είναι ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αλέκος Βούλγαρης, όλη η δημοτική αρχή, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, μέτοχοι της ομάδας, εκπρόσωποι των οργανωμένων καθώς και όλοι οι φίλαθλοι».
Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει τα έργα που πρέπει να γίνουν αφορούν: νέα αποχωρητήρια, κάμερες για την παρακολούθησε κάθε χώρου του γηπέδου, παρέμβαση στον ηλεκτροφωτισμό, στατικότητα του πετάλου της Γορίτσας, δημοσιογραφικά θεωρεία, θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, δυο κυλικεία, επιπλέον αποδυτήρια για γυναίκες διαιτητές, φωτισμό έκτακτης ανάγκης και αποδυτήρια με κοινή είσοδο στον αγωνιστικό χώρο. Το σκέπαστρο δεν είναι μέσα στα υποχρεωτικά έργα, αλλά έχει δρομολογηθεί η κατασκευή του. Το κονδύλι για όλα τα παραπάνω αναμένεται σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες βάσει των υπολογισμών της ΠΑΕ να φτάσει τα 3 εκ. ευρώ…
Ικανοποίηση για το βαθμό

Αναμφίβολα μπορεί η απόδοση του Ολυμπιακού να μην κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα στον προχθεσινό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά το θετικό αποτέλεσμα και ο βαθμός της ισοπαλίας (1-1) που απέσπασαν οι ερυθρόλευκοι τους διατήρησαν στην κορυφή της κατάταξης της Β’ Εθνικής. Στο βολιώτικο συγκρότημα επικρατεί ικανοποίηση για το γεγονός ότι παρά την μέτρια εμφάνιση η ομάδα συνέχισε το αήττητο σερί της. Πλέον όλοι στρέφονται στον αγώνα που ακολουθεί με το Αιγάλεω στο ΕΑΚ, όπου αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου