ΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια με… δύσκολα για Πύρασο και Α.Ε. Διμηνίου

συνέχεια-με-δύσκολα-για-πύρασο-και-α-851206

Μετά τη μεταξύ τους μονομαχία την περασμένη Κυριακή στο Διμήνι, που ανέδειξε νικητή τον Πύρασο, οι δύο ομάδες της Μαγνησίας έχουν δύσκολες αναμετρήσεις στην επόμενη 23η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Ο Πύρασος που πλέον είναι αδιάφορος βαθμολογικά υποδέχεται την πολύ καλή ομάδα της Σπερχειάδας στην Αγχίαλο, ενώ η καταδικασμένη κατά τα φαινόμενα Α.Ε. Διμηνίου, παίζει σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα.
Με φόρα από το ντέρμπι
Ο Πύρασος μπορεί πλέον να είναι αδιάφορος βαθμολογικά και να μην κυνηγάει τίποτα στο πρωτάθλημα, αλλά στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη μόνο αδιάφοροι δεν είναι. Αυτό φάνηκε και στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΔ στο Διμήνι, όπου η ομάδα έπαιξε για το γόητρό της αλλά και για να αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Η εικόνα αυτή βέβαια, οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον Λάκη Μπακάλη που θέλει να κρατά προσγειωμένους τους παίκτες του έτσι ώστε να κλείσει η χρονιά με καλό τρόπο, όπως ακριβώς άρχισε.
Γι’ αυτό και στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Αγχίαλο, ο Βελεστινιώτης κόουτς ενδέχεται να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται και οι υπόλοιποι παίκτες του. Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι από ‘δω και στο εξής κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πως αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα αλλά και πως μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ως βασικοί. Η χαλαρότητα και η επιπολαιότητα είναι δυο λέξεις που δεν ταιριάζουν στο φετινό σύνολο του Πυράσου και σε καμία περίπτωση οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν θα ήθελαν να παρατηρηθούν τέτοιου είδους περιστατικά στη συνέχεια, λόγω της έλλειψης ουσιαστικών στόχων που υπάρχει στην ομάδα.
Για αξιοπρεπή εμφάνιση
Με στόχο την καλή εμφάνιση θα αγωνιστεί η ΑΕ Διμηνίου την Κυριακή κόντρα στη Λαμία. Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου ξέρει πως δε μπορεί να περιμένει και πολλά από την αναμέτρηση ενάντια στην, ντεφορμέ πάντως, ομάδα της Λαμίας, αλλά και γενικότερα από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η απειρία του συλλόγου από παραστάσεις Δ’ Εθνικής, δείχνει ότι είναι ο κύριος λόγος που η ομάδα μάλλον θα αποχαιρετήσει την κατηγορία, σε αυτή την παρθενική της εμφάνιση. Πάντως οι Διμηνιώτες οφείλουν να παλέψουν μέχρι τέλους, για τις όποιες μαθηματικές ελπίδες τους έχουν απομείνει, έτσι ώστε η ομάδα να δουλέψει ταυτόχρονα ενόψει και της επόμενης χρονιάς.
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ωστόσο η κατάσταση για την ομάδα του Δήμου Αισωνίας δείχνει μη αναστρέψιμη, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, και αυτό που απομένει είναι η ομάδα να παλεύει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για ό,τι καλύτερο μπορεί. Αυτό θα κάνει και εναντίον της Λαμίας με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Εξ άλλου οι διοικούντες θέλουν να χτίσουν την ομάδα του μέλλοντος καθώς η αλήθεια είναι ότι το ρόστερ της ΑΕΔ, διαθέτει πολλούς και αξιόλογους νεαρούς ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους μπορεί να στηριχτεί η ομάδα για τη νέα σεζόν και όχι μόνο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου