ΤΟΠΙΚΑ

Αναμενόμενη ήττα στην Καλλιθέα

αναμενόμενη-ήττα-στην-καλλιθέα-851206

Βαριά ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Καλλιθέα από τις Εσπερίδες για την Α1 Εθνική κατηγορία μπάσκετ Γυναικών. Αυτό που πείραξε όμως περισσότερο τις Βολιώτισσες δεν ήταν τόσο η δική τους ήττα που ήταν αναμενόμενη, αλλά η “περίεργη” από πολλές απόψεις νίκη της Καλαμαριάς από τον Παναθηναϊκό.
Οι ερυθρόλευκες έχασαν με 80-50 στο κλειστό του Εσπέρου από την ομάδα που φιγουράρει στην δεύτερη θέση της κατάταξης, αλλά κατά τη διάρκεια του ζεστάματος της ομάδας για το ματς τα δυσάρεστα ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη. Ο Απόλλωνας κέρδισε τον Παναθηναϊκό και πλησίασε στον έναν βαθμό τις Βολιώτισσες, που έχουν πάντως το πάνω χέρι και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Το επόμενο παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο στο Βόλο αποκτά χαρακτήρα τελικού για την ομάδα του Ολυμπιακού, αφού πρέπει να κερδίσει για να μην μπλεχτεί ξανά σε περιπέτειες.
Οσον αφορά τώρα στο ματς στη Καλλιθέα, αυτό δεν αντέχει στην κριτική. Οι φιλοξενούμενες επηρεασμένες και από τις δυσάρεστες εξελίξεις στην Καλαμαριά δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Αντεξαν μόνο για ένα δεκάλεπτο, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχες επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους.
Διψήφιο αριθμό πόντων για τις Βολιώτισσες πέτυχαν οι Ζέρβα 12 και Μίλκοβα 11. Να σημειωθεί πάντως ότι αν η διαιτησία ήταν λίγο καλύτερη και δεν επέτρεπε το σκληρό πολλές φορές παιχνίδι των Εσπερίδων, ο Ολυμπιακός θα απέφευγε μια τόσο βαριά ήττα.
Διαιτητές: Δημόπουλος – Κωνσταντινόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 44-23, 61-36, 80-50.
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Νανάκος): Φοξ 4, Καλογήρου 3 (1), Γκριτζά, Χατζηγιακουμή 5, Τσέρου 14 (2), Λουκάτου 3, Τσαρουχά 2, Μαστρογιαννίδου 13 , Πασχοπούλου, Μπόνη 6 (2), Σουπς 8, Μάζιτς 22 (10ρ.).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Λότφι): Λυμπερίδου 5, Γκαβριλόσκα 4, Αγαγιώτη, Μαγαλιού 9, Κουτσουνούρη 2, Ψυχογιού, Ζέρβα 12, Θανασούλη 2, Δημητρέλια, Κυριατζίδου 5, Μίλκοβα 11.
Τα αποτελέσματα
Εσπερίδες – Ολυμπιακός Β. 80-50
Π. Φάληρο – Πανιώνιος 63-67
ΔΑΣΑΛ – Αθηναϊκός (αναβλήθηκε)
Ολυμπιάδα Λ. – Χανιά 20-0 (α.α.)
Απόλλων Καλ. – Παναθηναϊκός 69-64
ΦΕΑ – Απόλλων Πτ. 68-72
Ρεπό: Άρης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου