ΤΟΠΙΚΑ

Σε εκπαιδευτική ημερίδα τα στελέχη του Βρεφονηπιακού της Μητρόπολης Δημητριάδος

σε-εκπαιδευτική-ημερίδα-τα-στελέχη-το-86279

Οι εκπαιδευτικοί του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού η «Μεταμόρφωση» επισκέφθηκαν πρόσφατα το Μουσείο Παιδικής Τέχνης και παρακολούθησαν ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με αφορμή την έκθεση «Μόνος ή Μοναδικός; διαφορετικότητα & ρατσισμός» και με την υποστήριξη του Προγράμματος We are all Citizens.

Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, μέσα από το ετήσιο πρόγραμμα «Οι Μεγάλοι Ζωγράφοι στη μικρή ζωή μας», παρουσίασαν σε συναδέλφους πώς δούλεψαν με τα παιδιά το θέμα της διαφορετικότητας, με οδηγό τη Μουσειοσκευή – κινητό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η Διαφορετικότητα μέσω της Τέχνης», που δανείζει το Μουσείο στους φορείς της περιφέρειας.

Να σημειωθεί πως ο Βρεφονηπιακός Σταθμός συνεργάζεται με το Μουσείο από αρχές Ιανουαρίου, μέσα από τα κινητά εκπαιδευτικά προγράμματα, στηρίζοντας έτσι το ετήσιο πρόγραμμά του, το οποίο και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος ευχαριστεί θερμά το Μουσείο παιδικής Τέχνης για την πρόσκλησή του και την άψογη φιλοξενία του

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου