ΤΟΠΙΚΑ

Και σήμερα δηλώσεις για τα 14 ΣΚΕΔ

και-σήμερα-δηλώσεις-για-τα-14-σκεδ-86517

Παρατάθηκε έως τις 2 σήμερα το μεσημέρι η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων από εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στα γυμνάσια του νομού.

Προσκαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ02-Φιλολόγων, ΠΕ03-Μαθηματικών, ΠΕ04.01-Φυσικών και ΠΕ04.02-Χημικών, οι οποίοι βρίσκονται στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και δεν έχουν προσληφθεί, να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2015-2016.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στον 6ο όροφο της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

Οπως είναι γνωστό, στη Μαγνησία έχουν δημιουργηθεί 14 σχολικά κέντρα ενισχυτικής διδασκαλίας. Συγκεκριμένα προβλέπονται ΣΚΕΔ στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου, στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου, στον Αλμυρό, τη Ν. Αγχίαλο, το Βελεστίνο, στα Λεχώνια, στις Μηλιές, τα Κανάλια, στη Ζαγορά, στη Σκιάθο, δύο στη Σκόπελο και στην Αλόννησο.

Για τη στελέχωσή τους, προκειμένου να ενισχυθούν στα σχολικά μαθήματα μαθητές με χαμηλές βαθμολογικές επιδόσεις, απαιτείται η πρόσληψη 13 φιλολόγων, 13 μαθηματικών, 5 φυσικών και 4 χημικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου