ΤΟΠΙΚΑ

Συνέλαβαν τσαντάκια με ποδήλατο!

συνέλαβαν-τσαντάκια-με-ποδήλατο-851206

Νεαρό υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος τον τελευταίο τουλάχιστον μήνα είχε επιδοθεί σε αρπαγή γυναικείων τσαντών, συνέλαβαν χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ, ο 21χρονο υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αν και είχε απελαθεί επέστρεψε και διέμενε παράνομα στη χώρα, κατέθεσε στους αστυνομικούς, οι οποίοι εξέταζαν την τυχόν εμπλοκή του και σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

Αξιοποιώντας προσεκτικά πληροφορίες και περιγραφές θυμάτων, αστυνομικοί κατάφεραν να βρεθούν στα ίχνη του νεαρού τσαντάκια, ο οποίος αφού εντόπιζε τα θύματά του, ανέπτυσσε ταχύτητα με το ποδήλατο που κυκλοφορούσε, άρπαζε με αστραπιαίες κινήσεις της τσάντες των γυναικών, με κίνδυνο τον τραυματισμό τους και εξαφανίζονταν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων, τα οποία επιβεβαίωσαν τη δράση του, αν και ο ίδιος στη συνέχεια παραδέχθηκε τις πράξεις του και συγκεκριμένα τέσσερις αρπαγές τσαντών από γυναίκες διαφόρων ηλικιών, στο Βόλο, στη διάρκεια του τελευταίου μήνα. Το τελευταίο χτύπημα του τσαντάκια ήταν σύμφωνα με πληροφορίες πριν από μερικές ημέρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου