ΤΟΠΙΚΑ

Κάτοικοι μπαίνουν μπροστά για να σταματήσει το έγκλημα με τις φόλες

κάτοικοι-μπαίνουν-μπροστά-για-να-σταμ-88523

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι των Αλυκών καλούν όποιον γνωρίζει κάτι για το δράστη που έσπειρε φόλες μέχρι και σε αυλές να το αναφέρει

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι στις Αλυκές από τις φόλες που έσπειρε σε όλη την περιοχή ακόμη και μέσα σε αυλές σπιτιών άγνωστος, με στόχο αδέσποτες ψυχές.

Με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέων Παγασών διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Κώστα Βιδανόπουλο, ο δράστης που έσπειρε σε όλη την περιοχή φόλες, μπορεί να ξαναχτυπήσει. Στο πλαίσιο αυτό, ζητείται η συνδρομή των κατοίκων, προκειμένου να αναφέρουν στο σύλλογο αν είδαν ή άκουσαν κάτι που θα βοηθήσει για τον εντοπισμό του ασυνείδητου.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα. Μία σκυλίτσα τεσσάρων ετών που είχε γεννήσει εννέα κουταβάκια βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ κινδύνευσαν και δεσποζόμενα ζώα, καθώς φόλες εντοπίστηκαν ακόμη και μέσα σε αυλές σπιτιών. Τα τέσσερα από τα εννέα κουταβάκια πήραν κάτοικοι, ενώ τα υπόλοιπα πέντε περισυνέλεξε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος απευθύνει έκκληση για βοήθεια και προς το δήμο Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου