ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» από τη ζωή 35χρονη

εφυγε-από-τη-ζωή-35χρονη-89284

Την Αγγελική Κουτσού βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της ο ανήλικος γιος της

«Παγωμάρα» την Παρασκευή στη Νέα Αγχίαλο. Τριανταπεντάχρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε νεκρή από τον ανήλικο γιο της.

Πρόκειται για την Αγγελική Κουτσού. Η άτυχη γυναίκα απεβίωσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 10 το πρωί.

Επιτόπου ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα τη λήψη καταθέσεων για το τι ακριβώς συνέβη.

Οταν συνέβη το μοιραίο η γυναίκα φαίνεται ότι ήταν μόνη στο σπίτι της. Ο σύζυγός της είναι ναυτικός και εργαζόταν σε πλοίο της γραμμής. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που κατέφθασε παρέλαβε νεκρή την 35χρονη και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός της.

Η ξαφνική είδηση θανάτου της 35χρονης σκόρπισε απέραντη θλίψη στην τοπική κοινωνία. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει τον απροσδόκητο χαμό.

Στο μεταξύ, το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού απέκλισε την εγκληματική ενέργεια και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016, στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου.

Η είδηση του θανάτου της άτυχης 35χρονης ήρθε μία μέρα μετά τον τραγικό θάνατο του 29χρονου Χρήστου Σουλιώτη κάτοικο εν ζωή Νέας Αγχιάλου σε φονική μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων. Ο άτυχος νέος κηδεύτηκε την Παρασκευή στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου παρουσία πλήθους κόσμου. Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν να συλλυπηθούν τη συντετριμμένη οικογένειά του και να πουν στερνό αντίο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου