ΤΟΠΙΚΑ

Α.Ε. Διμηνίου – Πύρασος στο τοπικό ντέρμπι

α-ε-διμηνίου-πύρασος-στο-τοπικό-ντέρ-851206

Η Α.Ε. Διμηνίου και ο Πύρασος αγωνίζονται σήμερα στις 3 μ.μ. στο Διμήνι στο τοπικό ντέρμπι για την 22η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής και μπορεί το βαθμολογικό ενδιαφέρον να φαίνεται μονόπλευρο… αλλά ένα τοπικό ντέρμπι πάντα είναι ντέρμπι…
Σήμερα η ομάδα της Αισωνίας είναι αυτή που θέλει το τρίποντο για το γόητρο, αλλά και για να μπορεί να ελπίζει ακόμα στην παραμονή της, ενώ αντίθετα ο αδιάφορος βαθμολογικά Πύρασος έρχεται με φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου και θέλει τη νίκη γοήτρου που θα τον διατηρήσει ψηλά στην βαθμολογία.
Στο ματς του α΄ γύρου ο Πύρασος είχε κερδίσει την Α.Ε. Διμηνίου 3 – 0 (21’, 90΄ Αρσένος, 80’ Νούσιας), ενώ οι γηπεδούχοι ως Ιάσων Διμηνίου και στο τοπικό πρωτάθλημα είχαν χάσει μια φορά το 2008. Την περίοδο 2005-2006 είχαμε Πύρασος- Ιάσων 1-2 (80 Τριάντος – 58’ Γαλανόπουλος, 88 Καλοπίτας), ενώ υπήρχε και νίκη 4-1 στο Διμήνι. Την επόμενη περίοδο 2006-07 στην Αγχίαλο είχαμε 0-0 και Ιάσων-Πύρασος 4-2 ,ενώ τελευταία φορά βρεθήκανε αντίπαλοι στην Αγχίαλο την περίοδο 2007-2008, όταν είχαμε Πύρασος-Ιάσων 1-2 (31 Ν. Μπασδάνης, 77 Ζαρκάδας, 87΄ Κουλάκογλου), ενώ ήταν η χρονιά που ο Πύρασος κέρδισε στο Διμήνι 1-3 (73 Ντουκόλης – 48 Κίτσιος, 78, 84 Φασουράκης).
Τοπικό ντέρμπι
Στο σημερινό τοπικό ντέρμπι η ομάδα του Διμηνίου βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης ίσως να είναι καταδικαστικό, όσον αφορά το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία. Ο προπονητής Θάνος Θεοδώρου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ζαρκάδα, ενώ επιστρέφει ο Ζαχαράκης. Η αποστολή για το σημερινό ματς αποτελείται από τους Κωνσταντάκο, Μόσιο, Νάνο, Γκέρτσο, Α. Χονδρό, Γ. Χονδρό, Χαριτίδη, Παναγιωτίδη, Κότσκα, Γεωργούλα, Καραπλιάγκο, Μπριάζνα, Ντουκώλη, Αραμπατζή, Πολυβρόχο, Παρίση, Τσουκάλη, Ζαρκάδα, Παπαευαγγέλλου, Σκούρα.
Ο Πύρασος μετά την άξια κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στο Ρήγα την περασμένη Τετάρτη θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ξέρει τι θέλει από κάθε παιχνίδι και θα παίξει για το γόητρο και την ιστορία της, καθώς βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει… Απόντες από το παιχνίδι θα είναι ο τραυματίας Πετρίδης αλλά και ο Σπύρου.
Στη διάθεσή του για το παιχνίδι ο Λάκης Μπακάλης, θα έχει τους Τσιλίγκο, Στούκα, Μπασδάνη, Δανόπουλο, Γκάγκα, Φραγκούλη, Νούσια, Τσάπι, Δημητριάδη, Κρεββατά, Κίτσο Χ., Κίτσο Κ., Ζάγκα, Στεφανή, Αρσένο, Ρουκά και Φούκη.
Η 22η αγωνιστική
Σήμερα για την 22η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής παίζουν:
ΑΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ-ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Μολιχιτούδης Σ. (Μακεδονίας)
ΒΕΛΟΥΧΙ-ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ: Παπαγεωργίου (Αρτας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ -ΜΕΤΕΩΡΑ: Δραμιτινός (Αν. Αττικής)
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ-ΠΥΡΑΣΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Γρίμμας Ε., Μπάστας Ι., Γουρνιάς Θ. (Αθηνών) ΤΥΡΝΑΒΟΣ- ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Ζαχαριάδης Π (Μακεδονίας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ·ΛΑΜΙΑ: Καζάς (Πιερίας).
Απόλλων Λάρισας –Αστέρας Ιτέας 3-0 α.α.
Ρεπό: Ελασσόνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου