ΤΟΠΙΚΑ

Νέες ευκαιρίες και νέα προϊόντα για την ενίσχυση των πωλήσεων

νέες-ευκαιρίες-και-νέα-προϊόντα-για-τη-90059

Αναζητά η ΕΥΡΗΚΑ, όπως τόνισε ο Ν. Σαρρής σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου της ΕΥΡΗΚΑ η κοπή πίτας για το προσωπικό της Εταιρείας.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Σαρρής αναφέρθηκε στις εντατικές προσπάθειες που καταβάλει η εταιρεία στην αναζήτηση νέων ευκαιριών και νέων προϊόντων που θα ενισχύσουν την υγιή ανάπτυξη των πωλήσεων.

Σε μια αγορά που ο ανταγωνισμός είναι έντονος χαρακτήρισε ιδιαίτερα πολύτιμη την συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού «στην προσπάθεια να ισχυροποιήσουμε την θέση μας στην αγορά, να κάνουμε πράξη το όραμά μας και να χτίσουμε το μέλλον μας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε κλήρωση δεκαπέντε λαχνών αξίας 1.500€ και βράβευση με ειδικό αναμνηστικό των εργαζομένων που εντός του 2015 συμπλήρωσαν 20ετή υπηρεσία στην Εταιρεία.

Ενα βραβείο έκπληξη περίμενε την υπεύθυνη καθαριότητας του εργοστασίου κα Τέρψη Βόντζου, το οποίο της απονεμήθηκε για την προσφορά και την επιμέλεια στην εκτέλεση των καθηκόντων της.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις βραβεύσεις των εργαζομένων από τον Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Μετόχους και Στελέχη της Εταιρείας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου