ΤΟΠΙΚΑ

Ντέρμπι κορυφής για τον Βόλος 2004

ντέρμπι-κορυφής-για-τον-βόλος-2004-851206

Η κορυφή κρίνεται σήμερα στην τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του γυναικείου Πρωταθλήματος, με τα κορίτσια του Βόλος 2004 να παίζουν κόντρα στο δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ. Σήμερα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς η ομάδα του Θωμά Μακρή, έχοντας πλεονέκτημα μπορεί να τερματίσει πρώτη στην α΄ φάση, αφού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 27 και ακόμα και με ισοπαλία στο ντέρμπι… πάλι παίρνει την πρωτιά στον όμιλο.
Το παιχνίδι αναμένεται ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες είναι μακράν οι καλύτερες στον όμιλο και δίκαια διεκδικούν την πρωτιά. Ωστόσο ειδικά φέτος η ομάδα του Βόλος 2004 εμφανίζεται, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, καλύτερη και πιο σταθερή από τον ΠΑΟΚ και στο σημερινό παιχνίδι, και λόγω έδρας, είναι με μικρό προβάδισμα το φαβορί. Να θυμίσουμε πως στο παιχνίδι του α γύρου στη Θεσσαλονίκη οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Ο τεχνικός της ομάδας, Θωμάς Μακρής, πιστεύει στην ομάδα του και δηλώνει: «Θέλουμε τη νίκη για λόγους γοήτρου. Είναι ντέρμπι αλλά θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι» τόνισε ο βολιώτης κόουτς.
Ωστόσο σε αυτή την προσπάθεια ο κ. Μακρής μάλλον θα στερηθεί των υπηρεσιών της Ρουμάνας, Κοσμίν Ντούσα, που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο πόδι όπως επίσης και της Κανιάκα, η οποία δεν έχει μπει ακόμα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Το ευχάριστο είναι ότι θα επιστρέψει η Δέσποινα Παπαδοπούλου, που στο προηγούμενο ματς απουσίασε λόγω καρτών. Αναλυτικά στην αποστολή θα βρίσκονται οι Αναστασάκη, Σταμοπούλου, Μαλισιώρα, Γιοβάνοβιτς, Τσιρδάνη, Ζήγρα, Δημητριάδη, Κουσκούνη, Χατζηλιόντα, Παπαδοπούλου, Κλόντζα, Λαβδογιάννη, Πελεκούδα, Τραΐκοβιτς, Δεδούση, Μπαλαμούτη και Ντούσα. Τη συνάντηση θα διευθύνει η Τσιοφλίκη του συνδέσμου Λάρισας με βοηθούς την Πίππη και τον Παντζή επίσης από τη Λάρισα.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Άρης-Φιλυριακός
Βόλος 2004-ΠΑΟΚ
Καβάλα 86’-Αμαζόνες Δράμας
Ρεπό: Ελπίδες Καρδίτσας
Βαθμολογία
ΟΜΑΔΑ Αγ. Β.
1 Βόλος 2004 11 29
2 ΠΑΟΚ 11 27
3 Αμαζόνες Δράμας 11 22
4 Ελπίδες Καρδίτσας 12 15
5 Καβάλα 86’ 10 7
6 Άρης 11 7
7 Φιλυριακός 10 1

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου