ΤΟΠΙΚΑ

Τοπικό ντέρμπι με μονόπλευρο ενδιαφέρον

τοπικό-ντέρμπι-με-μονόπλευρο-ενδιαφέ-851206

Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στο αυριανό (3 μ.μ) τοπικό ντέρμπι μεταξύ της Α.Ε. Διμηνίου και του Πυράσου. Η ομάδα της Αισωνίας θέλει το τρίποντο για το γόητρο, αλλά και για να μπορεί να ελπίζει ακόμα στην παραμονή της, ενώ αντίθετα ο αδιάφορος βαθμολογικά Πύρασος έρχεται με φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου και θέλει τη νίκη γοήτρου που θα τον διατηρήσει ψηλά στην βαθμολογία.
Η Α.Ε. Διμηνίου
Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί αύριο στο ντέρμπι κόντρα στον Πύρασο η Α.Ε. Διμηνίου. Η ομάδα του Διμηνίου βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης ίσως να είναι καταδικαστικό, όσον αφορά στο μέλλον της ομάδας στην κατηγορία. Ο Θάνος Θεοδώρου προσπαθεί να ετοιμάσει τους παίκτες του σωστά ενόψει του δύσκολου αυτού παιχνιδιού, ξέροντας ωστόσο τις δυσκολίες και το βαθμό επικινδυνότητας που εγκυμονεί το συγκεκριμένο ματς. Στο αυριανό παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ζαρκάδα, ενώ επιστρέφει ο Ζαχαράκης που ήταν καιρό απών. Επίσης οι Διμηνιώτες θέλουν και τη ρεβάνς για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου στην Αγχίαλο με σκορ 3-0, γεγονός που αποτελεί επιπλέον κίνητρο για το παιχνίδι.
Η αποστολή για το αυριανό ματς αποτελείται από τους: Κωνσταντάκο, Μόσιο, Νάνο, Γκέρτσο, Α. Χονδρό, Γ. Χονδρό, Χαριτίδη, Παναγιωτίδη, Κότσκα, Γεωργούλα, Καραπλιάγκο, Μπριάζνα, Ντουκώλη, Αραμπατζή, Πολυβρόχο, Παρίση, Τσουκάλη, Ζαρκάδα, Παπαευαγγέλλου, Σκούρα.
Ο Πύρασος
Μετά την άξια κατάκτηση του Κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη κόντρα στο Ρήγα, ο Πύρασος θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του στις εντός της Μαγνησίας υποχρεώσεις του. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ξέρει τι θέλει από κάθε παιχνίδι και αύριο θα παίξει για το γόητρο και την ιστορία της, καθώς βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, μιας και η ομάδα είναι ψηλά στη βαθμολογία και δεν κυνηγά τίποτα. Ωστόσο όποιος γνωρίζει το Λάκη Μπακάλη ξέρει πολύ καλά ότι σε καμία περίπτωση δε θέλει οι παίκτες του να χαλαρώσουν και πάρουν αψήφιστα το παιχνίδι, καθώς εκτός των άλλων είναι και τοπικό ντέρμπι.
Αυτό άλλωστε φαίνεται και στις δηλώσεις του, οι οποίες αποτυπώνουν ακριβώς τις βλέψεις του Βελεστινιώτη κόουτς για το αυριανό παιχνίδι. «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς διεξάγεται μετά από μια μεγάλη επιτυχία για μας, όπως είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Δε θέλω και δεν πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα εμφανιστούν χαλαροί ή αδιάφοροι. Πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη για το γόητρο, καθώς είναι και τοπικό ντέρμπι». Απόντες από το παιχνίδι θα είναι ο τραυματίας Πετρίδης αλλά και ο Σπύρου.
Στη διάθεσή του για το παιχνίδι, ο Λάκης Μπακάλης, θα έχει τους: Τσιλίγκο, Στούκα, Μπασδάνη, Δανόπουλο, Γκάγκα, Φραγκούλη, Νούσια, Τσάπι, Δημητριάδη, Κρεββατά, Κίτσο Χ., Κίτσο Κ., Ζάγκα, Στεφανή, Αρσένο, Ρουκά και Φούκη.
Τέλος να σημειώσουμε πως την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γρίμμας του συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Μπάστα και Γρουνιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου