ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρική πρόκριση… Παίδων της Ε.Π.Σ.Θ.

πανηγυρική-πρόκριση-παίδων-της-ε-π-σ-θ-851206

Σπουδαία πρόκριση στη γ’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων «COCA-COLA», πήρε χθες η Μικτή ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ.Θ. Η ομάδα του Ηλία Κούγιαλη νίκησε με 1-0 την ΕΠΣ Μακεδονίας και την επόμενη Τετάρτη σε γήπεδο που θα οριστεί από την ΕΠΟ θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Ημαθίας σε επίσης νοκ-άουτ αγώνα.
Η δυναμικότητα του αντιπάλου κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία της Ε.Π.Σ.Θ. Να θυμίσουμε ότι στη Μικτή Μακεδονίας παίζουν νεαροί παίκτες των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής), επομένως καταλαβαίνει κανείς το πόσο μεγάλη επιτυχία συνιστά το χθεσινό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το α’ μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ η καλύτερη στιγμή ανήκε στην Ε.Π.Σ.Θ., όταν στο 21’ ο Ζέρης σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε τη μπάλα. Η Μικτή της Ε.Π.Σ.Θ. έπαιζε κυρίως στην κόντρα επίθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το α’ ημίχρονο έκλεισε χωρίς φάσεις και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.
Στο β’ ημίχρονο η Ε.Π.Σ.Θ. συνέχισε στην ίδια τακτική και στο 67’ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Η ομάδα της Μακεδονίας εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί απομάκρυναν τη μπάλα, κάτοχος της οποίας έγινε στο χώρο του κέντρου ο Ζέρης. Ο ταλαντούχος μέσος των Νέων Αθλητών Νίκης ξεκίνησε μια φοβερή κούρσα και φτάνοντας στην αντίπαλη περιοχή πλάσαρε εξαιρετικά πάνω από το σώμα του εξερχόμενου τερματοφύλακα Παπαδόπουλου, γράφοντας το 0-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το γκολ η Ε.Π.Σ.Θ. είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά ο Μακρής που μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Αναστασίου, σε τετ-α-τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο που απέκρουσε με τα πόδια. Να σημειωθεί ότι η χθεσινή αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή, ενώ ο τερματοφύλακας Ηλίας Λαγός κράτησε για ένα ακόμη παιχνίδι ανέπαφη την εστία του.
ΕΠΣΘ: Λαγός, Πρασσάς, Αναστασίου (72’ Μακρής), Μπόρας, Κοτζαθανάσης, Αργύρης, Ζέρης, Τζανετόπουλος, Παπαδημητρίου (71’ Βαλωτής), Πολυχρόνου, Αραμπατζής.
Μακεδονία: Γ. Παπαδόπουλος, Πολιανίδης, Τσιλόπουλος (69’ Δερμιτζόγλου), Πόπτσης, Μικρός, Γκόλτσης, Τσιλιανίδης (61’ Β. Παπαδόπουλος), Λέκος, Παλιάτσος (52’ Σούνας), Τσιμίκας, Παναγιωτίδης.
Συγχαρητήρια
Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. Τάσος Μπατζιάκας που βρισκόταν στο Πανθεσσαλικό στον τελικό του Κυπέλλου επικοινώνησε τηλεφωνικά τόσο με τον Ενωσιακό προπονητή Ηλία Κούγιαλη, όσο και τον αρχηγό αποστολής, πρόεδρο της επιτροπής Μικτών Ε.Π.Σ.Θ. Κώστα Πλασταρά, τους συνεχάρη και ζήτησε να μεταφερθούν στους παίκτες τα συγχαρητήρια όλου του Δ.Σ. της Ενωσης…
Επίσης με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης συγχαίρει την Μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ.Θ. για τη νίκη της επί της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς και τους ποδοσφαιριστές των Νέων Αθλητών Νίκης που συμμετείχαν στον αγώνα. Επίσης την ομάδα του Πυράσου Νέας Αγχιάλου για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Θ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου