ΤΟΠΙΚΑ

«Δική τους οικογένεια» απέκτησαν οκτώ αδέσποτα της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου

δική-τους-οικογένεια-απέκτησαν-οκτ-97417

Οι Βολιώτες έδειξαν για μία ακόμη φορά τα φιλοζωικά τους αισθήματα. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου «αγκαλιάζοντας» την Ημέρα Υιοθεσίας στο Πεδίον του Αρεως.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ίδια η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου οκτώ αδέσποτα υιοθετήθηκαν και έχουν πλέον «τη δική τους οικογένεια». Η ημέρα υιοθεσίας ξεκίνησε στις 11 το πρωί και διήρκησε μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Παράλληλα με τις υιοθεσίες αρκετοί ήταν εκείνοι που αγόρασαν χειροποίητες κατασκευές από το Bazzar που είχε στηθεί από τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου.

Μεταξύ των αδέσποτων που υιοθετήθηκαν και πέντε μικρά κουτάβια που πρόσφατα μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου είχε εντοπίσει εγκαταλειμμένα στην περιοχή της Κουκουράβας Μακρινίτσας.

Για την υιοθεσία τους υπογράφεται συμβόλαιο υιοθεσίας με εξάμηνη μάλιστα παροχή τροφής από το Pedigree. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τα μεγαλύτερα αδέσποτα δίνονται στειρωμένα και αποπαρασιτωμένα.

Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου -όπως τονίζεται και σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της- προγραμματίζει σε λίγες ημέρες παρόμοια δράση. Οποιος μάλιστα επιθυμεί να προσφέρει την αγάπη του και να υιοθετήσει κάποιο από τα σκυλάκια μπορεί να επικοινωνήσει με τη σελίδα της ομάδας στο Facebook ή να επισκεφθεί, πρωινές ώρες, το Πεδίον Αρεως όπου βρίσκονται μέλη της ομάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου