ΤΟΠΙΚΑ

Αστυνομικός Διευθυντής ο Βασίλης Μαρκογιαννάκης

αστυνομικός-διευθυντής-ο-βασίλης-μαρ-100940

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Σε Αστυνομικό Διευθυντή προήχθη ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας Βασίλης Μαρκογιαννάκης. Οι κρίσεις από το Ανώτερο Συμβούλιο Κρίσεων του Σώματος υπό την προεδρία της Αντιστράτηγου Ζαχαρούλας Τσιριγώτη και τη συμμετοχή τεσσάρων Υποστρατήγων συνεχίστηκαν χθες στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και ως Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, περιλαμβάνεται ανάμεσα στους 67 Υποδιευθυντές Γενικών Καθηκόντων που κρίθηκαν προακτέοι.

Στο μεταξύ, χθες έγινε γνωστό ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Ιωάννης Τόλιας που προήχθη σε Ταξίαρχο θα παραμείνει στη θέση του ως έχει σήμερα.

Κρίσεις στην Πυροσβεστική

Στο μεταξύ, συνεδρίασε χθες και το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Περιφέρειας Θεσσαλίας, Νίκος Μιχαλάκης, κρίθηκε ευδοκίμως τερματίσας Αρχυπύραρχος του Πυροσβεστικού Σώματος, στον οποίο αποδόθηκε ο βαθμός του Υποστρατήγου.

Ο κ. Μιχαλάκης υπηρέτησε στο Βόλο για περισσότερα από είκοσι χρόνια, τα τελευταία ως Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Είχε πολλές επιτυχίες στη σταδιοδρομία του τόσο ως Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου όσο και ως Διοικητής της Πυροσβεστικής Περιφέρειας Θεσσαλίας, μάχιμος πάντοτε απ’ όλες τις θέσεις που υπηρέτησε.

Ο νέος Διοικητής στην ΠΕ.ΠΥ.Δ Θεσσαλίας

Στο μεταξύ, από την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας έγινε γνωστό ότι νέος Διοικητής στη θέση του κ. Μιχαλάκη αναλαμβάνει ο Αρχιπύραρχος Σεραφείμ Αθανασίου, ο οποίος κατάγεται από την Καρδίτσα και έχει διατελέσει Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Τρικάλων, Καβάλας και Δυτικής Μακεδονίας.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου