ΤΟΠΙΚΑ

Αν χάσει, χάνεται…

αν-χάσει-χάνεται-851206

Κάτι παραπάνω από απαραίτητη για πολλούς λόγους είναι η νίκη για τους κυανόλευκους στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στο ματς που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής, αφού τα άλλα παιχνίδια διεξήχθησαν την περασμένη Τετάρτη, ο Χόρχε Μπάριος και οι ποδοσφαιριστές του χρειάζονται μόνο τους τρεις βαθμούς και κάθε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία…
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και για το έκρυθμο κλίμα απογοήτευσης που επικρατεί στα αποδυτήρια, το μόνο «φάρμακο» φαντάζει να είναι η νίκη στο σημερινό ματς, που αναμφίβολα πάντως θα είναι δύσκολο απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην έκτη θέση και διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Και για βαθμολογικούς λόγους οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη το «τρίποντο», καθώς αν χάσουν κι άλλο έδαφος μπλέκονται ξανά σε περιπέτειες. Οι δυο ήττες από Θερμαϊκό και Αναγέννηση Επανωμής και ιδιαίτερα η πρώτη που ήταν εκτός προγράμματος έχει φέρει τους κυανόλευκους με την πλάτη στον τοίχο. Παράλληλα το γεγονός ότι η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών δεν βρίσκεται σε καλά επίπεδα λόγω αποτελεσμάτων αλλά και του σοβαρού οικονομικού προβλήματος που υφίσταται μπορεί να ανατραπεί μόνο με θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Ισως μόνο έτσι να υπάρχουν θετικές εξελίξεις και από την διοίκηση, ενώ σε διαφορετική περίπτωση το κλίμα θα γίνει περισσότερο τεταμένο. Ο Στράτος Γιδόπουλος πάντως σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται να μην βρίσκεται στο γήπεδο στο σημερινό αγώνα, καθώς είναι ενοχλημένος με όλα όσα ειπώθηκαν από τους ποδοσφαιριστές και κανείς δεν ξέρει τις αποφάσεις που θα πάρει. Μέχρι χθες το βράδυ προσπαθούσαν άτομα της διοίκησης να τον πείσουν να έρθει για τον αγώνα…
Ολα αυτά όμως θα απασχολήσουν τον Χόρχε Μπάριος και τους παίκτες του μετά τα 90 λεπτά παιχνιδιού. Κατά την διάρκεια του αγώνα είναι υποχρεωμένοι να ξεχάσουν κάθε πρόβλημα και να δώσουν την ψυχή τους στο γήπεδο για να κατακτήσει η ομάδα τους τρεις βαθμούς, να βγάλουν το αγωνιστικό άγχος από την μέση και να μπορέσουν μετά να ασχοληθούν με τα υπόλοιπα προβλήματα του τμήματος και να ζητήσουν αυτά που τους οφείλονται.
Με απουσίες
Ξανά ο Χόρχε Μπάριος μετρά απουσίες. Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν για τους κυανόλευκους οι τιμωρημένοι Σάντσεζ, Μαυρουδής και Σωτρίνης, ενώ επιστρέφει ο Καρακώστας. Τραυματίας είναι ο Τάσσος. Κανονικά θα δώσει το παρών ο στρατευμένος Καριώτης, αφού του εξασφαλίστηκε εκ νέου άδεια και το ίδιο προσπαθούν να κάνουν οι διοικούντες και με τον Κατσίβελο. Μια πιθανή ενδεκάδα για τη Νίκη είναι με τους Νάνι κάτω από τα δοκάρια και με τους Καριώτη και Καρακώστα να καλύπτουν τα δύο άκρα. Μοράλες και Κουτσογιάννης θα τοποθετηθούν εκτός απροόπτου στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής ανασταλτικά καθήκοντα θα έχει ο Μάγγος, πιο μπροστά του θα έχει τον Μωυσίδη που θα αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι και στις δυο πλευρές θα βρίσκονται οι Γεωργιάδης και Παπαστεργίου. Το επιθετικό δίδυμο με δεδομένες τις απουσίες των Σάντσεζ και Μαυρουδή θα αποτελέσουν οι Σαπαλίδης και Κωνσταντινίδης εκτός απροόπτου.
Ο Χόρχε Μπάριος πήρε στην αποστολή τους: Νάνι, Κουτσογιάννη, Μοράλες, Καρακώστα, Παπαστεργίου, Καριώτη, Γεωργιάδη, Μωυσίδη, Μάγγο, Κωνσταντινίδη, Σαπαλίδη, Φλάμο, Στάμο, Γκινή, Γκάλβεζ, Κακαζούκη, Ζαρίφη, Σβανιά.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Βάτσιος (Δ. Αττικής) και βοηθοί του οι κ.κ. Στρατής και Σταμάτης από τον ίδιο Σύνδεσμο. Τέταρτος θα είναι ο Μπλούνας από την Φθιώτιδα.
Ο Μακεδονικός
Εξι σερί παιχνίδια αήττητος παραμένει ο Μακεδονικός και θα παραταχθεί σήμερα στη Νέα Ιωνία με σκοπό να συνεχίσει το σερί του. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην έκτη θέση της κατάταξης με δέκα νίκες, οκτώ ισοπαλίες και πέντε ήττες απολογισμό. Εκτός έδρας έχουν καταφέρει να πάρουν τέσσερις φορές διπλό και πέντε να αποσπάσουν την ισοπαλία. Διαθέτουν μάλιστα την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί μόλις 14 γκολ! Δεν θα αγωνιστούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από το φιλοξενούμενο συγκρότημα οι Μπλιθικιώτης, Παϊζάνος και Γεωργιάδης.
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 25Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Ωρα: 15.00
Διαιτητής: Βάτσιος (Δ. Αττικής)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
1.ΝΑΝΙ 88.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
2.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 16.ΜΠΟΥΛΟΥΓΚΟΥΡΑΣ
4.ΜΟΡΑΛΕΣ 25.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
11.ΚΑΡΙΩΤΗΣ 33.ΤΕΛΛΟΣ
13.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ 5.ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ
18.ΜΑΓΓΟΣ 21.ΜΠΡΕΓΚΟΥ
14.ΜΩΥΣΙΔΗΣ 82.ΡΑΚΑΒΙΝΑΣ
20.ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ 27.ΜΟΥΖΟΥΙ
23.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 10.ΝΑΖΛΙΔΗΣ
7.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 26.ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ
19.ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ 32.ΠΛΑΤΑΚΗΣ
Προπονητές:
Χ. ΜΠΑΡΙΟΣ Γ. ΑΚΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου