ΤΟΠΙΚΑ

Ολα ή τίποτα για την Α.Ε. Διμηνίου στα Μετέωρα

ολα-ή-τίποτα-για-την-α-ε-διμηνίου-στα-με-851206

Το τελευταίο της ίσως χαρτί για την παραμονή παίζει αύριο στα Μετέωρα (3 μ.μ) η Α.Ε. Διμηνίου κόντρα στην τοπική ομάδα και με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης κατά πάσα πιθανότητα αποχαιρετά την κατηγορία. Από την άλλη ο αδιάφορος βαθμολογικά Πύρασος υποδέχεται το Βράχο Καστρακίου (3 μ.μ), με το μυαλό ωστόσο να βρίσκεται στον τελικό Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Θ. την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στο Ρήγα Φεραίο.
Ολα για όλα
Την ύστατη προσπάθεια θα καταβάλει αύριο η Α.Ε. Διμηνίου προκειμένου να διατηρήσει τις λίγες είναι η αλήθεια, πιθανότητες, που έχει για παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου μετά την καταδικαστική ήττα της περασμένης αγωνιστικής από το Μουζάκι στο Διμήνι θέλει μόνο τη νίκη για να μπορεί να ελπίζει σε κάτι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας, Θάνος Θεοδώρου, ξέρει ότι το αυριανό παιχνίδι είναι σαν τελικός -όπως όλα από ’δω και στο εξής- για την ομάδα του και ότι οι παίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη και να συνεχίσουν να ελπίζουν.
Σε αυτή την προσπάθεια ωστόσο, σύμμαχος δεν είναι οι τραυματισμοί καθώς εδώ και καιρό η διμηνιώτικη ομάδα ταλαιπωρείται αρκετά από αυτούς, με αποτέλεσμα να μη συμπληρώνεται καλά-καλά η αποστολή της ομάδας. Από το αυριανό παιχνίδι θα λείψουν οι Κόφφας, Ζαχαράκης και Γκέρτσος που είναι τραυματίες και ο τιμωρημένος Α. Χονδρός. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Κωνσταντάκος, Μόσιος, Χαριτίδης, Παναγιωτίδης, Κότσκα, Γ. Χονδρός, Γεωργούλας, Καραπλιάγκος, Μπριάζνας, Νάνος, Ντουκώλης, Αραμπατζής, Πολυβρόχος, Παρίσης, Τσουκάλης, Ζαρκάδας, Παπαευαγγέλου και Σκούρας. Τέλος τη συνάντηση θα διευθύνει ο Πουλαφής από τη Μακεδονία με βοηθούς τους επίσης Μακεδόνες Τυρικίδη και Καρατάκη.
Με φόντο το Κύπελλο
«Την Κυριακή θα πάμε για τη νίκη για να πάμε με φόρα στον τελικό της Τετάρτης. Υπάρχει περίπτωση με το Καστράκι να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες για να μπορέσουμε να κρατηθούμε φρέσκοι» αυτά τα λόγια ανήκουν στον προπονητή του Πυράσου, Λάκη Μπακάλη και αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του το αυριανό παιχνίδι. Ωστόσο σίγουρα και στο μυαλό του κ. Μπακάλη βρίσκεται πρώτα ο τελικός του Κυπέλλου, καθώς στο πρωτάθλημα ο Πύρασος είναι αδιάφορος βαθμολογικά και δεν κυνηγάει τίποτα.
Στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος και ο Νίκος Φούκης. Ο νεαρός 16άχρονος παίκτης προπονείται από πέρυσι με την πρώτη ομάδα και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αποτελώντας επένδυση για το μέλλον. Τέλος όσον αφορά τα εισιτήρια του τελικού της Τετάρτης θα διατίθενται από το πρωί της Δευτέρας από τα γραφεία της ONLINE SOLUTIONS (Δημητριάδος 8 , Βόλος και 30ης Ιουλίου 25,Νέα Αγχίαλος). Την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι: Αποστολίδης Μ., Αρσένος, Γκάγκας, Δανόπουλος, Δημητριάδης, Ζάγκας, Κίτσιος Χρ., Κρεββατάς, Κωνσταντάκος, Μπασδάνης, Σπύρου, Στούκας, Στεφανής, Τσάπη, Τσιλίγκος, Φούκης, Φραγκούλης, ενώ διαιτητής θα είναι ο Παπαργυρίου από τη Μακεδονία με βοηθούς τους Μαρκουλή και Ντάβο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου