ΤΟΠΙΚΑ

Κανονικά ο ανεφοδιασμός των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος

κανονικά-ο-ανεφοδιασμός-των-σούπερ-μά-113404

Από την τοπική γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ – Επήλθε συμφωνία για τις οικονομικές εκκρεμότητες και η κινητοποίηση αναβλήθηκε

Aναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης κινητοποίηση από την ΕΒΟΛ έξω από την αλυσίδα του σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος στην οδό Λαρίσης καθώς υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και συνεχίζεται κανονικά ο ανεφοδιασμός των σούπερ μάρκετ με τα προϊόντα της τοπικής γαλακτοβιομηχανίας.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε από την ΕΒΟΛ, μετά από επικοινωνία που υπήρξε της Διοίκησης του ΕΒΟΛ με τη Διοίκηση και τους ιδιοκτήτες της αλυσίδας S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ αποκαταστάθηκαν οι οικονομικές διαφορές οι οποίες υπήρχαν και ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων της αλυσίδας πραγματοποιείται πλέον κανονικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την τοπική γαλακτοβιομηχανία «υπήρξε συμφωνία την οποία απεδέχθη η Διοίκηση της Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ και κατόπιν συνεννόησης με τους κτηνοτρόφους, τους αγρότες και τους εργαζόμενους ματαιώθηκαν οι κινητοποιήσεις, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για σήμερα.

Η ΕΒΟΛ πρέπει να επισημάνει ότι θεωρεί ότι η αλυσίδα S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει στον τόπο και βοηθά την οικονομία της χώρας, και πιστεύει ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί».

Ανακοίνωση της «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ»

Από την πλευρά της εταιρείας Μαρινόπουλος εξάλλου σε ανακοίνωση στο ίδιο ύφος επισημαίνεται: « Πρόκειται για μία πολυετή συνεργασία μεταξύ του συνεταιρισμού και της εταιρείας Μαρινόπουλος με σημαντική οικονομική και κοινωνική στήριξη καθότι η συνεργασία αυτή επηρεάζει και διατηρεί χιλιάδες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, αλλά και εφοδιάζει με ελληνικά τοπικά προϊόντα εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

Στόχος και των δύο πλευρών είναι η απρόσκοπτη και ανεπηρέαστη συνέχιση της στενής συνεργασίας και κοινής πορείας λιανεμπορίου και βιομηχανίας ιδιαίτερα περιόδους οικονομικής δυσχέρειας όλης της χώρας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου