ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά αγάπης από ενορία της Γερμανίας στη Μητρόπολη Δημητριάδος

προσφορά-αγάπης-από-ενορία-της-γερμαν-115374

Τρόφιμα συνολικού βάρους προσφέρθηκαν στη Μητρόπολη Δημητριάδος με πρωτοβουλία της Ελληνορθόδοξης ενορίας του Αγίου Αποστόλου Παύλου Bielefeld, της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας.

Η ίδια ενορία εξέφρασε για μια ακόμη χρονιά την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, για την ενίσχυση και προστασία, λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, δεκάδες απόρους που κατοικούν στην περιοχή.

Με πρωτοβουλία του Προϊσταμένου της ενορίας Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου π. Δημητρίου Τσόμπρα, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, συνολικού βάρους 4,5 τόνων, τα οποία παραδόθηκαν χθες στην Τοπική Εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ευχαρίστησε συγκινημένος τον π. Δημήτριο για την πρωτοβουλία αγάπης του ιδίου και των ενοριτών του και επεσήμανε την ευαισθησία των ομογενών αδελφών μας, που ουδέποτε λησμόνησαν την πατρίδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση των τροφίμων συνέβαλαν και τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου της ενορίας, αλλά και γερμανοί πολίτες, που επιδεικνύουν συναντίληψη και αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου