ΤΟΠΙΚΑ

Ο Πύρασος υποδέχεται το Καστράκι, η Α.Ε. Διμηνίου παίζει στα Μετέωρα

ο-πύρασος-υποδέχεται-το-καστράκι-η-α-ε-851206

Να αφήσουν πίσω την 20η αγωνιστική και να κοιτάξουν μπροστά, στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, θέλουν οι δύο ομάδες της Μαγνησίας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Ο Πύρασος μετά την ήττα από την Ελασσόνα θέλει τη νίκη με το Καστράκι, ενώ η Α.Ε. Διμηνίου θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής και πάει για αποτέλεσμα στα Μετέωρα.
Με το μυαλό σε Καστράκι και τελικό Κυπέλλου
Να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες του στο Κυριακάτικο δύσκολο παιχνίδι με το Καστράκι θέλει ο προπονητής του Πυράσου, Λάκης Μπακάλης. Ο Βελεστινιώτης τεχνικός φοβάται πως το μυαλό όλων θα είναι στον τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Θ. την ερχόμενη Τετάρτη με το Ρήγα Φεραίο και γι’ αυτό προσπαθεί να κρατήσει άπαντες προσγειωμένους και προσηλωμένους στο αγώνα με το Βράχο. Ο κ. Μπακάλης μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τα προσεχή παιχνίδια αλλά και για την ήττα από την Ελασσόνα την περασμένη Κυριακή. «Στο παιχνίδι με την Ελασσόνα μας αδικεί το σκορ. Τρεις επιθέσεις έκανε ο αντίπαλος και έβαλε τρία γκολ, από δικά μας όμως λάθη. Πέραν τούτου ο διαιτητής μας αδίκησε κατάφορα στη φάση του δευτέρου γκολ της Ελασσόνας, που ήταν καθαρό οφ-σάιντ». Όσον αφορά το παιχνίδι με το Βράχο την Κυριακή αλλά και τον τελικό Κυπέλλου με το Ρήγα την Τετάρτη ο Λάκης Μπακάλης, τόνισε: «Την Κυριακή θα πάμε για τη νίκη για να πάμε με φόρα στον τελικό της Τετάρτης. Υπάρχει περίπτωση με το Καστράκι να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες για να μπορέσουμε να κρατηθούμε φρέσκοι».
Από το Κυριακάτικο παιχνίδι θα απουσιάσει ο τραυματίας, Μάκης Πετρίδης, ενώ θα επανέλθει κατά πάσα πιθανότητα ο Στεφανής που δεν έπαιξε την Κυριακή. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παπαργυρίου του συνδέσμου Μακεδονίας, με βοηθούς τους Περιβόλη και Μαρκούλη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Να εξαντλήσει τις ελπίδες της
Με στόχο να τα παίξει όλα για όλα στα επόμενα παιχνίδια προετοιμάζονται οι παίκτες της Α.Ε. Διμηνίου, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο δύσκολο παιχνίδι στα Μετέωρα με την ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα της Αισωνίας γνώρισε την περασμένη Κυριακή καταδικαστική, κατά τα φαινόμενα, ήττα στο Διμήνι από το Μουζάκι και πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα για να σωθεί. Ωστόσο η Α.Ε.Δ στην παρθενική της εμφάνιση στη Δ’ Εθνική οφείλει να παλέψει μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια από δω και στο εξής και να παίξει με στόχο το θαύμα. Βέβαια όπως είναι λογικό το κλίμα στις τάξεις τη ομάδας δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά και την εντός έδρας ήττα από το Μουζάκι, αλλά περιθώρια δεν υπάρχουν και η ομάδα προετοιμάζεται ενόψει του δύσκολου κυριακάτικου παιχνιδιού στα Μετέωρα, τα οποία να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο είχαν διαλύσει την ομάδα του Ντένη Κουκουβίνου τότε, με σκορ 5-1 στο Διμήνι.
Η Α.Ε.Δ θα προσπαθήσει για την έκπληξη τη Κυριακή επιδιώκοντας τη νίκη-ρεβάνς από τα Μετέωρα ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δε θα είναι και λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου αλλά και λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές. Τέλος τη συνάντηση θα διευθύνει ο Πουλαφής από τη Μακεδονία με βοηθούς τους επίσης Μακεδόνες Τυρικίδη και Καρατάκη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου