ΤΟΠΙΚΑ

Σκότωσε τη μάνα του για τη σύνταξη!

σκότωσε-τη-μάνα-του-για-τη-σύνταξη-851206

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Γαζωρού Σερρών, όταν ένας 42χρονος σκότωσε την 80χρονη μητέρα του για να της πάρει τη σύνταξη.

Ο μητροκτόνος, που συνήθιζε κάθε μήνα να αρπάζει τη σύνταξη της μητέρας του, εισέβαλε στο σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής, απαιτώντας για ακόμη μία φορά να του δώσει τα χρήματα.

Ακολούθησε έντονη λογομαχία μεταξύ τους. Όταν η 80χρονη αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα, ο 42χρονος άρπαξε μία σπασμένη βρύση και άρχισε να την χτυπά στο κεφάλι.

Ανήσυχοι για την εξαφάνιση της 80χρονης, οι γείτονές της ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Ν. Ζίχνης αλλά και τον γιο της.

Η 80χρονη βρέθηκε νεκρή, πεσμένη στο πάτωμα, με αίματα στο κεφάλι, δίπλα σε σκαλοπάτι του σπιτιού της.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή Σερρών Μηνά Γεωργιάδη, ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

Ακολούθησε μία μαραθώνια ανακριτική έρευνα από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, στους οικείους της 80χρονης.

Ο 42χρονος μητροκτόνος, πατέρας δύο παιδιών, παρότι αρχικά αρνούνταν πεισματικά την εμπλοκή του με τον φόνο, τελικά ομολόγησε τις πράξεις του τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Σερρών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου