ΤΟΠΙΚΑ

Επιτηρούν το στάδιο ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ

επιτηρούν-το-στάδιο-επο-και-σούπερ-λιγ-851206

Και επίσημα πλέον έχουν αρχίσει να απασχολούν την ΠΑΕ Ολυμπιακός τα έργα στο ΕΑΚ, το γήπεδο θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας και τη νέα σεζόν, που θα βρει όπως όλα δείχνουν την Βολιώτικη ομάδα στην Σούπερ Λιγκ.
Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ, η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ θα επισκεφτεί αύριο το στάδιο του Βόλου για να διαπιστωθούν οι εργασίες που πρέπει να γίνουν για να κριθεί κατάλληλο για αγώνες της πρώτης κατηγορίας.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ως εξείς: «Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και Super League θα επισκεφτεί την Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 10:30 π.μ. το Εθνικό Στάδιο Βόλου για αυτοψία των εγκαταστάσεων και για να διαπιστωθούν οι εργασίες που πρέπει απαραιτήτως να γίνουν για την άδεια καταλληλότητας του γηπέδου. Παρόντες θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, εκπρόσωπος του Δήμου και ο πρόεδρος του ΕΑΚ κ. Απόστολος Καψιώτης».
Λίγο πολύ βέβαια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει και ήδη έχουν συζητηθεί με την Δημοτική αρχή τα έργα που πρέπει να πραγματοποιηθούν, ενώ πιέσεις υπάρχουν ώστε να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα προκειμένου να είναι έτοιμο το ΕΑΚ στην πρεμιέρα του προσεχούς πρωταθλήματος. Κινητοποιήσεις προς αυτό τον σκοπό κάνουν και οι φίλαθλοι της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά η επίσκεψη της συγκεκριμένης επιτροπής δείχνει ότι ο καιρός περνάει και ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για την Σούπερ Λιγκ και πρέπει με πλάνο πλέον και επίσημα να ασχολείται με τα έργα στο γήπεδο που θέλει να αποτελέσει την έδρα του.
Φυσικά και σε αυτά μεγάλο ρόλο θα παίξει η Δημοτική Αρχή, που θα έχει τον δικό της εκπρόσωπό στην αυριανή επίσκεψη, ενώ παρών θα είναι και ο πρόεδρος του ΕΑΚ, Απόστολος Καψιώτης.
Από κει και πέρα εκτός από το ΕΑΚ, αυτό που ενδιαφέρει άπαντες στον Ολυμπιακό είναι να καταφέρει η ομάδα όχι μόνο να πετύχει την άνοδο της, αλλά αφού της δόθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, να κατακτήσει και τον τίτλο. Η διατήρηση στην κορυφή είναι ο νούμερο ένα αγωνιστικός στόχος για τον Σάκη Τσιώλη και τους ποδοσφαιριστές του, περιμένοντας παράλληλα στραβοπάτημα της συγκατοίκου τους στο ρετιρέ, Κέρκυρας, ώστε να απαλλαγούν από την παρουσία της και να μην μοιράζονται την πρώτη θέση.
Μπορεί στον Ολυμπιακό όλοι να δήλωναν μέχρι πρότινος ευχαριστημένοι με την δεύτερη θέση, αλλά πλέον οι στόχοι έχουν αλλάξει… Το τεχνικό τιμ από την πλευρά του προσπαθεί να κρατήσει προσγειωμένους και σοβαρούς τους παίκτες της. Πειθαρχία, σοβαρότητα και διάρκεια είναι τα στοιχεία που έφεραν τον Ολυμπιακό στην κορυφή και πρέπει να διατηρηθούν μέχρι τέλους για να γίνει η ολική ανατροπή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου