ΤΟΠΙΚΑ

Επερώτηση για τη γέφυρα στη Λαχαναγορά

επερώτηση-για-τη-γέφυρα-στη-λαχαναγορ-121591

Αντικατάσταση της γέφυρας που πρόκειται να γκρεμιστεί στην περιοχή Λάμια Διμηνίου, με μία νέα διαπλατυμένη, για την εξυπηρέτηση εμπόρων, βιοτεχνών και αγροτών της περιοχής, ζητά η παράταξη Δύναμη Βόλου με επερώτηση που καταθέτει στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου.

Σύμφωνα με τη Δύναμη Βόλου, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας έχει αποφασίσει να γκρεμίσει, λόγω επικινδυνότητας, τη γέφυρα στην περιοχή Λάμια Διμηνίου στο ύψος της Λαχαναγοράς.

«Πρόκειται για μία γέφυρα την οποία χρησιμοποιούν καθημερινά πολλοί αγρότες, έμποροι και βιοτέχνες προκειμένου να πηγαίνουν στις δουλειές τους, οι οποίοι ζητούν μεν να γκρεμιστεί η γέφυρα, αλλά να αντικατασταθεί με μια νέα, πιο διαπλατυμένη. Αγρότες της περιοχής αναφέρουν επίσης ότι η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, είχε ενημερώσει το δήμο Βόλου από τον Φεβρουάριο του 2015, να κάνει μελέτη ώστε η γέφυρα να αντικατασταθεί, αλλά φέρεται ότι η αρμόδια υπηρεσία δεν ανταποκρίθηκε», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επερώτηση και ζητείται η αντικατάσταση της γέφυρας που είναι σημαντική για τους εμπόρους, βιοτέχνες και αγρότες που τη χρησιμοποιούν καθημερινά για τις εργασίες τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου