ΤΟΠΙΚΑ

Οδυνηρή ήττα γνώρισε η Α.Ε. Διμηνίου από το Μουζάκι

οδυνηρή-ήττα-γνώρισε-η-α-ε-διμηνίου-από-851206

Με κατεβασμένα κεφάλια για τις δύο ομάδες της Μαγνησίας ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Ο μεν Πύρασος ηττήθηκε με 3-1 στην Ελασσόνα, πληρώνοντας τα δικά του λάθη, η δε ΑΕ Διμηνίου έχασε για άλλη μια φορά στην έδρα της, αυτή τη φορά από το Μουζάκι με 1-0, που μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστική στη συνέχεια.
Η Α.Ε. Διμηνίου
Καθοριστική ήταν η ήττα της ομάδας του Θάνου Θεοδώρου από το Μουζάκι, καθώς πλέον ζητείται ένα θαύμα προκειμένου η ομάδα να σωθεί. Στο παιχνίδι – τελικός, όπως είχε χαρακτηριστεί από όλους, η ΑΕΔ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα την κρατούσε στο κόλπο της παραμονής και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στον υποβιβασμό της στο τοπικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο α’ μέρος, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η καρδιτσιώτικη ομάδα φάνηκε να ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και δικαιώθηκε στο 85’ με γκολ που πέτυχε ο Κανιούρας, με αποτέλεσμα μα ελπίζει βάσιμα από ’δω και στο εξής στην παραμονή της. Η ΑΕΔ πάντως θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, ωστόσο λίγο η διαιτησία, λίγο η ατυχία της στέρησαν αυτή τη δυνατότητα.
Ο Πύρασος
Το πάλεψε όσο μπορούσε ο Πύρασος κόντρα στην Ελασσόνα, ωστόσο η ομάδα του Λάκη Μπακάλη υπέκυψε στα λάθη της αλλά και στις αποφάσεις του βοηθού που κατακύρωσε εσφαλμένα το δεύτερο γκολ της Ελασσόνας που πέτυχε ο Ταχτιντής στο 24’ από εμφανή όμως θέση οφ σάιντ. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 15’ με τον Καπρινιώτη, ενώ ο Πύρασος ισοφάρισε στο 20’ με κοντινή προβολή του Τσάπι. Το 3-1 έγινε στο 31’ πάλι με τον Ταχτιντή, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό, καθώς στο β’ μέρος παρά την πίεση που άσκησε ο Πύρασος, δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Πάντως οι φιλοξενούμενοι θεωρούν πως μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξαν οι αποφάσεις των διαιτητών, καθώς η ομάδα δεν άξιζε τέτοιας έκτασης ήττα, με βάση πάντα την εικόνα του αγώνα.

Τα αποτελέσματα του ομίλου
:
Ατρόμητος Σπ.-ΑΟ Καρδίτσας 1-0
Απόλλων Λάρισας-Βελούχι 1-0
ΑΕ Διμηνίου-Μουζάκι 0-1
Τύρναβος-Άγροτης Λιαν. 1-0
Καστράκι-Μετέωρα 1-1
Ελασσόνα-Πύρασος 3-1
Πυργετός-Λαμία 4-0
Ρεπό: Αστέρας Ιτέας
Η επόμενη (21η) αγωνιστική
Αγρότης Λιαν.-Απόλλων Λάρισας
Αστέρας Ιτέας-Τύρναβος
Καρδίτσα-Βελούχι
Λαμία-Ελασσόνα
Πύρασος-Καστράκι
Μετέωρα-ΑΕ Διμηνίου
Μουζάκι-Ατρόμητος Σπερχ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου