ΤΟΠΙΚΑ

Οριακό ματς για την Α.Ε. Διμηνίου με Μουζάκι

οριακό-ματς-για-την-α-ε-διμηνίου-με-μου-851206

Οριακό ματς έχει σήμερα η Α.Ε. Διμηνίου που στην 20η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής υποδέχεται (3 μ.μ) στο ντέρμπι της ουράς… το Μουζάκι στην τελευταία της ευκαιρία να μείνει στο κόλπο της παραμονής, ενώ ο αδιάφορος βαθμολογικά Πύρασος παίζει στην Ελασσόνα (3 μ.μ) κόντρα στην τοπική ομάδα, φιλοδοξώντας να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα μετά τη νίκη επί του Πυργετού.
Α.Ε. Διμηνίου – Μουζάκι
Την τελευταία της προσπάθεια να παραμείνει ζωντανή για παραμονή θα κάνει στις 3 μ.μ. η Α.Ε. Διμηνίου, που θα υποδεχθεί στο Διμήνι το δωδέκατο στη βαθμολογία Μουζάκι. Τις δύο ομάδες χωρίζουν έξι βαθμοί (13 έχει η Α.Ε.Δ και 19 το Μουζάκι) και οι Διμηνιώτες θέλουν τη νίκη προκειμένου να πλησιάσουν την καρδιτσιώτικη ομάδα σε απόσταση αναπνοής, για να μπορούν να ελπίζουν στη συνέχεια. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ντέρμπι και νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα επιδείξει το περισσότερο πάθος και θέληση για τη νίκη.
Στον πρώτο γύρο, το Μουζάκι είχε επικρατήσει με 2-1 της Α.Ε.Δ που τελευταία παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τις τότε εμφανίσεις της. Ο προπονητής της ομάδας, Θάνος Θεοδώρου, ξέρει ότι το σημερινό παιχνίδι είναι σαν τελικός για την ομάδα του και ότι οι παίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη και να συνεχίσουν να ελπίζουν. Από το ματς θα λείψει σίγουρα ο Δημήτρης Κόφφας, που όπως όλα δείχνουν θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς και ο Ζαχαράκης που είναι επίσης τραυματίας, ενώ κάρτες συμπλήρωσε και ο Γκέρτσος και θα λείψει. Στην αποστολή ο κ. Θεοδώρου συμπεριέλαβε τους: Κωνσταντάκο, Μόσιο, Χαριτίδη, Παναγιωτίδη, Κότσκα, Αν. Χονδρό, Γ. Χονδρό, Γεωργούλα, Καραπλιάγκο, Μπριάζνα, Νάνο, Ντουκώλη, Αραμπατζή, Πολυβρόχο, Παρίση, Τσουκάλη, Ζαρκάδα, ΠαπΑ.Ε.υαγγέλου και Σκούρα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μελιτζανίδης του συνδέσμου Ημαθίας με βοηθούς τους Τσιούπρο και Μαργαρίτη από τον ίδιο σύνδεσμο.
Πυργετός – Πύρασος
Με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του Πυργετού την περασμένη αγωνιστική, θα παίξει ο Πύρασος στην Ελασσόνα. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη, η οποία φαίνεται ότι επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις μετά το ντεφορμάρισμα των τελευταίων αγωνιστικών, θέλει και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πολύ επικίνδυνη ομάδα της Ελασσόνας. Βέβαια, μπορεί η ομάδα της Ν. Αγχιάλου να μην έχει ουσιαστικά βαθμολογικό κίνητρο, μιας και ούτε κινδυνεύει αλλά ούτε και κυνηγάει κάτι παραπάνω από την κατηγορία, ωστόσο ο Λάκης Μπακάλης δε θέλει σε καμία περίπτωση η ομάδα του να παρουσιάζεται αδιάφορη.
Για το σημερινό παιχνίδι ο Λάκης Μπακάλης δε μπορεί να υπολογίζει στον Πετρίδη που υπέστη θλάση στο δικέφαλο αλλά και στον Στεφανή που συμπλήρωσε κάρτες. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Τσιλίγγος, Στούκας, Μπασδάνης, Δανόπουλος, Γκάγκας, Φραγκούλης, Νούσιας, Σπύρου, Τσάπι, Δημητριάδης, Αποστολίδης Α., Αποστολίδης Μ., Κρεβατάς, Κίτσος Χ., Κίτσος Κ., Ζάγκας, Αρσένος και Κωνσταντάκος. Άρχοντας της αναμέτρησης θα είναι ο Κουρούλης από τη Μακεδονία με βοηθούς του επίσης Μακεδόνες, Πάτρα και Δερμετζόγλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου