ΤΟΠΙΚΑ

Το ενδιαφέρον σήμερα στη Νέα Σμύρνη

το-ενδιαφέρον-σήμερα-στη-νέα-σμύρνη-851206

Στον αγώνα Πανιώνιος-Παναθηναϊκός θα επικεντρωθούν όλα τα βλέμματα για την σημερινή 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι «πράσινοι» μπορεί α «άλωσαν» τη Ρώμη νικώντας τους «τσιαλορόσι» με 3-2, παίρνοντας παράλληλα και το εισιτήριο στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, παρόλα αυτά θέλουν να παραμείνουν μέσα στον πρωταρχικό τους στόχο, που δεν είναι άλλος από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής των «πρασίνων», Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα στη Νέα Σμύρνη και θα προβεί τουλάχιστον σε τρεις αλλαγές. Πρώτα απ όλα δεν έχει στην διάθεσή του τον Νίκο Σπυρόπουλο (τελευταίο ματς που θα λείψει βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει ανάμεσα στις δυο ομάδες κατά τη μεταγραφή του), τη θέση του οποίου μπορεί να πάρει ο Φίλιππος Δάρλας, αν και «παίζει» το σενάριο για εσωτερική αλλαγή με την μετατόπιση του Σεντρίκ Καντέ στο αριστερό άκρο και τον Λουκά Βύντρα να γίνεται στόπερ δίπλα στον Γιόσου Σαριέγκι.
Από εκεί και πέρα, στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος το 20λεπτο που αγωνίστηκε στο Ολίμπικο έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι σε καλή κατάσταση. Ο Βραζιλιάνος πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Κώστα Κατσουράνη, που και στην Ρώμη έδειξε ότι είναι μακριά από τον καλό του εαυτό, αλλά αγωνίστηκε, αφού έλειψε ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ ενδεχομένως να πάρει φανέλα βασικού και ο Σεμπάστιαν Λέτο
Από την άλλη, ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Εστογιανόφ, Όμο και Κατσελιόνε.
Ο άλλος διεκδικητής του τίτλου Ολυμπιακός, θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο του Γιώργου Δώνη, έχοντας «θεωρητικά» το πιο εύκολο έργο από τους άλλους υποψήφιους πρωταθλητές.
Στην… ουρά της Σούπερ Λίγκα «μάχη» για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία αναμένεται να δώσουν ο Λεβαδειακός με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δύσκολα θα πάρει βαθμούς σε αυτή την αγωνιστική η ΑΕΛ, καθώς φιλοξενείται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη, με την ομάδα του «κάμπου» να κινδυνεύει να μείνει εκτός της Σούπερ Λίγκας την ερχόμενη χρονιά.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:
Πανθρακικός-Καβάλα 14:30 (NOVA 1)
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 16:45 (NOVA 2)
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 16:45 (ΝΕΤ)
Άρης-Λάρισα 16:45 (NOVA 1)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 19:00 (NOVA 1)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου