ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ

διαμαρτυρία-του-συριζα-851206

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΕΒ στο Βόλο εις ένδειξη αντίστασης, όπως τόνισαν, «στο καθεστώς δημοσιονομικής και οικονομικής τρομοκρατίας που βρίσκεται η χώρα μετά τις 100 συν κάτι πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ» πραγματοποίησαν χθες νεολαίοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε πανό για τα μέτρα στα γραφεία του ΣΕΒ Θεσσαλίας, ενώ με συνθήματα έξω από το κτήριο κατήγγειλε την Κυβέρνηση για τις πολιτικές που εφαρμόζει.
«Το Σύμφωνο Σταθερότητας και η ελληνική του εκδοχή. το Πρόγραμμα Σταθερότητας. ορίζουν ότι για να μειωθεί το έλλειμμα της Ελλάδας πρέπει να περάσουν μια σειρά μέτρων για άλλη μια φορά εις βάρος των εργαζόμενων και της νεολαίας» επισημαίνεται σε ανακοίνωση που διένειμαν στους διερχόμενους τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς εκτιμά ότι «έχουν βάλει ξεκάθαρα στο στόχαστρο την Ελλάδα και εκτός από μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές» και καλεί τους πολίτες και ειδικά τους νέους να αντισταθούν.
Επισημαίνει εξάλλου ότι υπάρχει μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία από ΜΜΕ, ειδικούς, αναλυτές και το πολιτικό προσωπικό του δικομματισμού ότι «πρέπει να συναινέσουμε, ότι πρέπει να κάνουμε όλοι θυσίες, ότι για να μη χρεοκοπήσουμε πρέπει να χάσουμε τα δικαιώματά μας» και επαναφέρει την πρότασή του για ανατροπή του Συμφώνου Σταθερότητας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου