ΤΟΠΙΚΑ

Πέρασε και από τη Φλώρινα ο Βόλος 2004 για το Πανελλήνιο Γυναικείου Ποδοσφαίρου

πέρασε-και-από-τη-φλώρινα-ο-βόλος-2004-για-τ-851206

Ασταμάτητος δείχνει ο Βόλος 2004 στην πορεία που κάνει για κατάκτηση του φετινού τίτλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών. Τα κορίτσια του Θωμά Μακρή κέρδισαν Φιλυριακό και απουσίες και πλέον φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με διαφορά μάλιστα τεσσάρων βαθμών από τις δεύτερες Αμαζόνες.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τη βολιώτικη ομάδα η Σέρβα μεσοεπιθετικός, Γιοβάνοβιτς, που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας της (5’,73’) και οδήγησε τον Βόλος 2004 σε μία ακόμη νίκη. Το άλλο γκολ σημείωσε, η πολύ καλή και σε αυτό το ματς, Χατζηλιόντα(62’), επιβεβαιώνοντας το βάθος που διαθέτει η ομάδα. Να θυμίσουμε πως ο Θωμάς Μακρής, αναγκάστηκε να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τις βασικότατες Ρουμάνες, Ντούσα και Σάργκε, οι οποίες είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα, το κενό όμως των οποίων δεν άφησαν να φανεί οι παίκτριες που τις αντικατέστησαν.
Έτσι, μετά και από αυτή τη νίκη, η ομάδα του Βόλος 2004 συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα-οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες με Καρδίτσα και ΠΑΟΚ- και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης, που μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει. Βέβαια, περιθώρια για χαλάρωση δεν υπάρχουν καθώς την Κυριακή η ομάδα υποδέχεται στο Βόλο τις Ελπίδες Καρδίτσας, για την 12η αγωνιστική και πρέπει να συγκεντρωθεί σε αυτό το παιχνίδι. Την εν λόγω αναμέτρηση θα διευθύνει η κ. Τσιοφλίκη από τη Λάρισα.
Βόλος 2004: Αναστασάκη, Σταμοπούλου, Παπαδοπούλου, Μαλισιώρα, Γιοβάνοβιτς, Τσιρδάνη, Ζήγρα(62’ Δεδούση), Δημητριάδη, Χατζηλιόντα, Κουσκούνη, Γουγούση (46’ Πελεκούδα).
Βαθμολογία
Αγ. Β.
1 Βόλος 2004 10 26
2 Αμαζόνες Δράμας 10 22
3 ΠΑΟΚ 9 21
4 Ελπίδες Καρδίτσας 10 12
5 Καβάλα 86’ 9 7
6 Άρης 9 4
7 Φιλυριακός 9 1
Ρεπό στο δεύτερο γύρο έχουν κάνει ΠΑΟΚ, Άρης, Καβάλα και Φιλυριακός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου