ΤΟΠΙΚΑ

Γιατρός μήνυσε μεθυσμένο ασθενή

γιατρός-μήνυσε-μεθυσμένο-ασθενή-851206

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην παραλαβή του Νοσοκομείου Βόλου, όταν ένας νεαρός αθίγγανος επιτέθηκε σε νοσηλευτές και γιατρούς και προκάλεσε ζημιά στον απινιδωτή.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου και Αντινομάρχη για θέματα Υγείας κ. Λεωνίδα Αναστασίου ένας νεαρός αθίγγανος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο -και ειδικότερα τα επείγοντα- το βράδυ της Παρασκευής με πόνους στο στήθος, αλλά και με εμφανή σημάδια μέθης.
Κάποια στιγμή και χωρίς να καταλάβουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές το λόγο, ο νεαρός άρχισε να τους επιτίθεται φραστικά, ενώ έσπρωξε τον Επιμελητή γιατρό, ο οποίος είχε βάρδια. Εκτός όμως από τα σπρωξίματα ο νεαρός κατάφερε να προκαλέσει σημαντική ζημιά στον απινιδωτή, γεγονός που έφερε σε σημείο τον γιατρό να καλέσει την αστυνομία.
Ο κ. Αναστασίου σημείωσε πως ο νεαρός προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση επειδή είχε την εντύπωση πως οι γιατροί δεν του μίλησαν καλά κατά την παραλαβή του.
Οι αστυνομικοί μόλις ήρθαν στο Νοσοκομείο έκαναν συστάσεις στο νεαρό για τη συμπεριφορά του, ενώ ο γιατρός κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Το αποτέλεσμα ήταν ο μεθυσμένος ασθενής να εισαχθεί σε δωμάτιο της βραχείας νοσηλείας υπό την εποπτεία των ανδρών της αστυνομίας.
Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο κ. Αναστασίου τόνισε πως πρέπει να υπάρξει μία προστασία των εργαζομένων, των γιατρών και όλου του προσωπικού, καθώς το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη για πρώτη φορά. «Πολλές φορές στο παρελθόν οι γιατροί και οι νοσηλευτές έχουν αντιμετωπίσει τέτοια περιστατικά και δεν μπορούν συνεχώς να καταθέτουν μηνύσεις», σημείωσε τέλος ο κ. Αναστασίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου