ΤΟΠΙΚΑ

Βάζει βάσεις πρόκρισης

βάζει-βάσεις-πρόκρισης-851206

Την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, με στόχο να θέσει τις βάσεις για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπορντό, όπως δήλωσε και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
«Είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτά του πρωταθλήματος. Σίγουρα είναι σημαντικό παιχνίδι για μας. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλή εικόνα, παίζουμε στο γήπεδό μας και πιστεύω πως ο κόσμος μας θα μας βοηθήσει, όπως σε κάθε αγώνα. Εδώ που έχουμε φτάσει όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια. Είναι δύο ημίχρονα και την Τρίτη γίνεται το πρώτο», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να αλλάξει τακτική για να «χτυπήσει» τους Γιρονδίνους, ο τεχνικός των πρωταθλητών δεν έδωσε σαφή απάντηση.
Στη διάθεση του Σέρβου είναι ο Έντσο Μαρέσκα και ο Ραούλ Μπράβο και ο 45χρονος προπονητής αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο.
Την τριπλέτα στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αποτελέσουν ο Λεντέσμα, ο Μαρέσκα και ο Στολτίδης. Δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Λούα Λούα, αριστερό ο Ντάτολο, ενώ ο Ντάρμπισαϊρ με τον Μήτρογλου έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για την κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Οσκαρ και Ζαϊρί.
Εκτός έμειναν οι Ντουντού και Ντιόγο (θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό).
O Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ ορίστηκε να «σφυρίξει» στον βραδινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπορντό.
*Επίσης σήμερα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της συνεχίζει η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζοντας στη «VfB Arena» τη Στουτγκάρδη (21:45, Novasports 1), στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου