ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμος ίσως πριν το καλοκαίρι!

ετοιμος-ίσως-πριν-το-καλοκαίρι-851206

Τις κατοικίες τους, οι οποίες βρίσκονται μέσα στη ζώνη απαλλοτρίωσης του τμήματος του περιφερειακού Βόλου προς την παραλιακή Αγριάς, καλούνται να εκκενώσουν τρεις ιδιοκτήτες.
Μετά την καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους των ιδιοκτησιών που απαλλοτριώθηκαν, οι εργασίες ολοκλήρωσης του περιφερειακού από την κοιλαδογέφυρα μέχρι τον παραλιακό Αγριάς ξεκίνησαν με αργούς ρυθμούς προς το παρόν, όπως ενημέρωνε χθες ο αντινομάρχης Ηλ. Ξηρακιάς.
Η αρμόδια υπηρεσία έχει δώσει προθεσμία σε τρεις ιδιοκτήτες να εκκενώσουν τρία κτίσματα που αποζημιώθηκαν, γιατί είναι μέσα στον υπό κατασκευή δρόμο.
Ο κ. Ξηρακιάς είχε χθες συνάντηση στο εργοτάξιο με εκπροσώπους του συλλόγου της Νέας Δημητριάδος κ.κ. Σταθούρο και Χαρίτο, μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου, προκειμένου να διαπιστώσουν την πρόοδο του έργου.
Οι ίδιοι ζήτησαν συνάντηση με τον αντινομάρχη και εκείνος τους έδωσε ραντεβού απευθείας στο εργοτάξιο για να διαπιστώσουν από κοινού τη νέα κατάσταση μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις.
«Οι εργασίες ξεκίνησαν, αλλά οι ρυθμοί κατασκευής πρέπει πολύ σύντομα να εντατικοποιηθούν, ώστε πριν από το καλοκαίρι να έχει δοθεί στην κυκλοφορία το σύνολο του Περιφερειακού», τόνισε ο κ. Ξηρακιάς. Είναι ένα χρονοδιάγραμμα εφικτό, αν όλοι ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Ο ανάδοχος θα πρέπει να ολοκληρώσει έγκαιρα την κατασκευή του έργου, η ΑΓΕΤ να ολοκληρώσει έγκαιρα τις νέες εγκαταστάσεις εισόδου-εξόδου από το εργοστάσιό της και η πολιτεία εκτός από τη στενή παρακολούθηση να διασφαλίσει απρόσκοπτη ροή χρηματοδότησης προς το έργο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου