ΤΟΠΙΚΑ

Κοινές δράσεις με στόχο την κοινωνική προσφορά

κοινές-δράσεις-με-στόχο-την-κοινωνική-139093

Πραγματοποίησαν Inner Wheel Βόλου και Ροταριανός Ομιλος «ΑΡΓΩ»

Κοινή συνεστίαση και κοπή πίτας πραγματοποίησαν πρόσφατα ο Ομιλος Inner Wheel Βόλου μαζί με το Ροταριανό Ομιλο Βόλου «ΑΡΓΩ», παρουσία μελών και φίλων στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου Κ.Χ. 1948. Την πίτα έκοψαν η πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Βόλου Αγγελική Καραμπατζάκη και ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «ΑΡΓΩ» Νικόλαος Σερβετάς, μαζί με τη διοικητή της 247 Περιφέρειας Διεθνούς Inner Wheel Γιάννα Καλύβα.

Με τις καλύτερες ευχές από όλους για το 2016 και τη συνέχιση της ανθρωπιστικής προσφοράς των Ομίλων προς την τοπική κοινωνία μοιράστηκε η Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

Η τύχη ήταν με το μέρος του ψηφισμένου προέδρου Ρ.Ο. Βόλου «Αργώ» Σπύρου Δεσύλλα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και εκτενής αναφορά στο πλούσιο κοινωνικό έργο προσφοράς των δύο Ομίλων στην πόλη του Βόλου.

Οι δύο Ομιλοι ξεκίνησαν δυναμικά τη νέα χρονιά με στόχο την πραγματοποίηση δράσεων πάντοτε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η διοικητής της 247 Περιφέρειας Διεθνούς Inner Wheel κ.Γιάννα Καλύβα, ο Βοηθός Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ κ. Κώστας Στέλιαρος, ο προπρόεδρος Ρ.Ο. Θάσου Μιχάλης Ξωγνός, ο σντιδήμαρχος Βόλου κ. Αθανάσιος Σταυρίδης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Στέλιος Παπαευσταθίου και μέλη των Ομίλων Rotaract Βόλου και Χανίων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου