ΤΟΠΙΚΑ

Δύσκολες αναμετρήσεις αύριο για Α.Ε. Διμηνίου και Πύρασο

δύσκολες-αναμετρήσεις-αύριο-για-α-ε-δι-851206

Δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια περιλαμβάνει η 19η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος για τις δύο ομάδες της Μαγνησίας. Η ΑΕ Διμηνίου, που καίγεται για βαθμούς, ταξιδεύει στη Σπερχειάδα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ατρόμητο (3 μ.μ), ενώ ο Πύρασος υποδέχεται στη Ν. Αγχίαλο τον Πυργετό (3 μ.μ) σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Πάει για βαθμούς
Με στόχο τους βαθμούς ή τουλάχιστον το βαθμό θα ταξιδέψει η ΑΕ Διμηνίου στη Σπερχειάδα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Διμηνίου, μετά την εντός έδρας ήττα στο εξ αναβολής παιχνίδι με το Λιανοκλάδι το περασμένο Σάββατο, θέλει θετικό αποτέλεσμα αύριο προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει στη σωτηρία της. Ωστόσο σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια δε θα είναι οι απουσίες καθώς η ομάδα της ΑΕΔ αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, Ζαχαράκης και Κόφφας θα μείνουν εκτός καθώς είναι τραυματίες, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Σκούρα που έχει νάρθηκα στο χέρι λόγω ενός τραυματισμού, ενώ απών θα είναι και ο Νάνος ο οποίος δέχθηκε κόκκινη στο παιχνίδι με τον Αγρότη. Πάντως ο τεχνικός των Διμηνιωτών θέλει τη νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι για να πάει η ομάδα, όπως χαρακτηριστικά είπε, με καλή ψυχολογία και ηθικό, στο παιχνίδι της χρονιάς, όπως εξελίσσεται, με το Μουζάκι την επόμενη αγωνιστική.
Ο κ. Θεοδώρου για το αυριανό παιχνίδι μπορεί να υπολογίζει στους: Κωνσταντάκο, Μόσιο, Χαριτίδη, Παναγιωτίδη, Κότσκα, Αν. Χονδρό, Γ. Χονδρό, Γεωργούλα, Καραπλιάγκο, Μπριάζνα, Ντουκώλη, Αραμπατζή, Σκούρα, Πολυβρόχο, Παρίση, Τσουκάλη, Παπαευαγγέλου και Γκέρτσο. Άρχοντας της αναμέτρησης θα είναι ο Πότογλου από το σύνδεσμο Πειραιά με βοηθούς τους Κουρομιχελάκη και Καρφή από τον ίδιο σύνδεσμο.

Θέλει επιστροφή στις επιτυχίες
Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θα υποδεχτεί στη Ν. Αγχίαλο τον Πυργετό φιλοδοξώντας να δώσει τέλος στο σερί των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων και να επιστρέψει στις νίκες. Ο Πύρασος δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μέσα στο 2010-εκτός του ματς με την Ιτέα που το πήρε στα χαρτιά-και συγκεκριμένα έχει να κερδίσει από τη 12η αγωνιστική και το παιχνίδι με τη Λαμία. Άρα καταλαβαίνουμε το πόσο σημαντική είναι οι τρεις βαθμοί στο αυριανό παιχνίδι με τον Πυργετό όπως δήλωσε και ο Λάκης Μπακάλης: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Πυργετός είναι η πιο ακριβή ομάδα της κατηγορίας και κυνηγάει την άνοδο. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε με το παλιό καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη. Μόνο αυτό το αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει», τόνισε ο Βελεστινιώτης κόουτς.
Για το αυριανό παιχνίδι δε μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Ρουκά, ενώ η αποστολή θα απαρτίζεται από τους: Τσιλίγγο, Στούκα, Μπασδάνη, Δανόπουλο, Γκάγκα, Φραγκούλη, Πετρίδη, Νούσια, Σπύρου, Τσάπι, Δημητριάδη, Αποστολίδη Α., Αποστολίδη Μ., Κρεβατά, Κίτσο Χ., Κίτσο Κ., Ζάγκα, Αρσένο, Κωνσταντάκο, και Στεφανή. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Τομίδης από την Πέλλα με βοηθούς τους Τοπουζδώνη και Χαραλαμπίδου επίσης από την Πέλλα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου