ΛΑΡΙΣΑ

Στο Βόλο η δίκη 57χρονου Λαρισαίου παιδεραστή

στο-βόλο-η-δίκη-57χρονου-λαρισαίου-παιδε-146394

Στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου Βόλου 57χρονος Λαρισαίος, που ασελγούσε εις βάρος της ανιψιάς του

Στις αίθουσες του Κακουργιοδικείου Βόλου θα αναβιώσει σήμερα η φρικιαστική ιστορία με έναν 57χρονο που κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 14χρονης ανιψιάς του.

Ο θείος τέρας κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 57χρονος, εκμεταλλευόμενος τη συγγενική σχέση που είχε με το ανήλικο κορίτσι, το φιλοξενούσε στις γιορτές και το αποπλανούσε είτε στο δικό του σπίτι είτε στο αυτοκίνητο του σε ερημικές τοποθεσίες, κάνοντας πράξη τις αρρωστημένες ερωτικές του επιθυμίες. Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία και ειδικούς επιστήμονες, προέβαινε σε αυτές τις πράξεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεκινώντας, δηλαδή, από τότε που το κορίτσι ήταν 10 ετών.

Το Νοέμβριο του 2014, όταν αποκαλύφτηκαν οι αρρωστημένες πράξεις του, και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο 57χρονος Λαρισαίος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, για κατ’ εξακολούθηση βιασμό και αποπλάνηση κοριτσιού.

Ο 57χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά από πολύμηνη εισαγγελική έρευνα, σύμφωνα με την οποία, εκμεταλλευόμενος τη συγγενική σχέση με το ανήλικο κορίτσι, το αποπλανούσε είτε στο δικό του σπίτι, είτε στο αυτοκίνητό του σε ερημικές τοποθεσίες, κάνοντας πράξη τις άρρωστες ερωτικές του επιθυμίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου