ΤΟΠΙΚΑ

Διοικούσα Επιτροπή Εμπόρων: «Συκοφαντούν με αναληθή γεγονότα»

διοικούσα-επιτροπή-εμπόρων-συκοφαν-148798

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Εμπορικός Σύλλογος κατά των «Εμπόρων Ενάντια στην Κρίση»

Προπαγάνδα και αήθη επίθεση όχι μόνο στον πρόεδρο αλλά και στο ίδιο το Διοικητικό Συμβούλιο καταλογίζει στην παράταξη «Εμποροι Ενάντια στην Κρίση» η Διοικούσα Επιτροπή του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, απαντώντας στα περί απραξίας του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας Κώστα Τσέλιου και ταμειακών ελλειμμάτων του Συλλόγου.

Με ανακοίνωσή της που υπογράφεται από τους Κωνσταντίνο Τσέλιο, Βασίλη Γκιλομανάκη, Αθανάσιο Κωστόπουλο, Κωνσταντίνο Μαγαλιό, Απόστολο Οντόπουλο, Νεκτάριο Νικολό, Γεώργιο Σακελάρη και Αλέξανδρο Σάμιο, η Διοικούσα Επιτροπή κατηγορεί την παράταξη ότι πρόθεσή της είναι η συκοφάντηση με αναληθή στοιχεία και γεγονότα.

Για τη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, ενημερώνει ότι ο κ. Τσέλιος με το από 13- 01-16 και ώρα 13:53 email προς τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Β. όρισε συμβούλιο με κύριο θέμα το Ασφαλιστικό.

«Η ανακοίνωση των «Έμπορων Ετοιμοι για Ολα – Ενάντια στην Κρίση» στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης σε δεύτερο χρόνο έχοντας ήδη λάβει το email του προέδρου.

Σχετικά με την αναφορά περί «Ταμειακών Ελλειμμάτων» τους την επιστρέφουμε ως αναληθή και την λαμβάνουμε ως αήθη επίθεση στο ίδιο το Δ.Σ. Επίσης προκαλούμε τόσο τους ίδιους όπως και οποιαδήποτε ελεγκτική αρχή να πραγματοποιήσουν έλεγχο στο ταμείο και τα παραστατικά και να μας υποδείξουν τα περί ελλειμμάτων» προσθέτει.

Η Διοικούσα Επιτροπή απευθύνει προς τους «Εμπόρους Ενάντια στην Κρίση» τα εξής ερωτήματα:

«1. Ποιες ήταν οιπροτάσεις της παρατάξεως των «Εμπόρων Ετοιμων για Ολα – Ενάντια στην Κρίση» σχετικά με την εξεύρεση επιπλέον χρηματικών πόρων ούτως ώστε να αποκατασταθεί η ρευστότητα του συλλόγου που διαταράχθηκε από τη μείωση των μελών λόγω λουκέτων σε αρκετές επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια;

2. Ποια ήταν η συμβολή τους στις εκδηλώσεις που μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει ο Ε.Σ.Β.;

3. Ποιες ήταν οι ουσιαστικές και άνευ κομματικής χροιάς προτάσεις τους σχετικά με τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου και της τοπικής αγοράς;

Σε όλα τα παραπάνω η συμβολή και η προσφορά της παράταξης «Εμποροι Ετοιμοι για Ολα – Ενάντια στην Κρίση» ήταν ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Οποιος ανατρέξει στα πρακτικά του τελευταίου έτους μπορεί να το επιβεβαιώσει. Εμείς ως Διοικούσα Επιτροπή υπογράφουμε προσωπικά τις ανακοινώσεις, αναφερόμαστε σε στοιχεία και δεν έχουμε κομματικές ή άλλου είδους αγκυλώσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου