ΤΟΠΙΚΑ

Αβεβαιότητα για το παιχνίδι με τα Γρεβενά

αβεβαιότητα-για-το-παιχνίδι-με-τα-γρεβ-851206

Αβεβαιότητα επικρατεί στη Νίκη γύρω από την αναμέτρηση με τον Πυρσό Γρεβενών που δεν διεξήχθη, αφού δεν μπόρεσε η ομάδα να παραβρεθεί στο γήπεδο λόγω κακοκαιρίας. Ο Αθλητικός Δικαστής θα κληθεί να αποφασίσει αν θα οριστεί ξανά το παιχνίδι σε νέα ημερομηνία -κάτι για το οποίο θέλουν να αισιοδοξούν ότι θα συμβεί στη Νέα Ιωνία- ή αν θα κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά ο Πυρσός Γρεβενών.
Στο φύλλο αγώνος σύμφωνα με το Γενικό Αρχηγό της Νίκης Κώστα Προβίδα αναφέρονται τρία πράγματα. Συγκεκριμένα: 1) ότι δεν παρουσιάστηκε η ομάδα της Νίκης 2) ότι μετά από επιθεώρηση στον αγωνιστικό χώρο ήταν ακατάλληλος για παιχνίδι και 3) ότι ο διαιτητής ενημερώθηκε από τον Γεν. Αρχηγό των φιλοξενουμένων πώς το πούλμαν λόγω κακοκαιρίας το σταμάτησε η αστυνομία.
Χθες έφτασε στα γραφεία της Νίκης το χαρτί από την αστυνομία Τρικάλων, που να επιβεβαιώνει ότι της απαγορεύτηκε να συνεχίσει την πορεία της για τα Γρεβενά. Το χαρτί που έφτασε χθες στα γραφεία ανέφερε μόνο για τον δρόμο από την Καλαμπάκα και οι κυανόλευκοι ζήτησαν ακόμη ένα που να αναφέρεται και για τον άλλον δρόμο. Σε αυτό το χαρτί στηρίζει όλες τις ελπίδες της για τον εκ νέου ορισμό της αναμέτρησης η ομάδα της Νέας Ιωνίας, αλλά και στο γεγονός ότι η ίδια η Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής έκανε την κράτηση στο ξενοδοχείο της Καλαμπάκας. Επίσης διαβεβαιώσεις υπήρξαν τηλεφωνικά και από τον πρόεδρο της Ενωσης Ποδοσφαίρου Σπύρο Καλογιάννη στο Στράτο Γιδόπουλο.
Από την άλλη όμως στα Γρεβενά πιστεύουν ότι θα κερδίσουν στα χαρτιά τον αγώνα με τη Νίκη, αφού έχουν στα χέρια τους ένα άλλο έγγραφο της Αστυνομίας, στο οποίο αναφέρεται ότι ο δρόμος της Παναγιάς – Γρεβενών ήταν ανοιχτός τόσο για ελαφρά όσο και για βαριά οχήματα. Επομένως θεωρούν ότι αδικαιολόγητα δεν έφθασε η Νίκη στο γήπεδο. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 3 Μαρτίου και στη Νέα Ιωνία παρά τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του Πυρσού, ναι μεν ανησυχούν αλλά εκφράζουν και την αισιοδοξία τους ότι όλα θα πάνε καλά και το παιχνίδι θα οριστεί κανονικά.
Βλέπουν Θερμαϊκό
Στο παιχνίδι με το Θερμαϊκό προσπαθούν να συγκεντρωθούν ο Χόρχε Μπάριος και οι ποδοσφαιριστές του. Μετά την μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν την Κυριακή, αλλά και με πολλά προβλήματα με κυριότερο το οικονομικό να τους ταλαιπωρούν συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής, θέλοντας μόνο νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σωτρίνη, στον τραυματία Τάσσο και στους στρατευμένους Κατσίβελο και Καριώτη. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Ο Δημήτρης Μοράλες χθες έκανε προπόνηση και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κριθεί η κατάστασή του. Να σημειωθεί ότι η Νίκη έχει να αγωνιστεί σχεδόν 20 ημέρες, αφού το τελευταίο της παιχνίδι το έδωσε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου. Μεσολάβησαν η διακοπή και η ταλαιπωρία για το ματς με τον Πυρσό Γρεβενών και έτσι οι κυανόλευκοι έμειναν στην αγωνιστική απραξία… Εν τω μεταξύ το πιο πιθανό είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνουν πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε οι παίκτες να μπορέσουν να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Επιστροφή στο Παντελής Μαγουλάς
Αναγκαστική επιστροφή στο Παντελής Μαγουλάς την Κυριακή για τη Νίκη, που λόγω του φιλικού της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και των απαραίτητων προετοιμασιών που γίνονται στο Πανθεσσαλικό δεν θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει ως έδρα της στο ματς με τον Θερμαϊκό.
Φέτος οι κυανόλευκοι δεν έχουν αγωνιστεί καμία φορά στο γήπεδο της Μαιάνδρου, μια και ο χλοοτάπητας βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Η μόνη ομάδα που το χρησιμοποιεί για τους εντός έδρας αγώνες της είναι αυτή των Νέων Αθλητών Νίκης για το τοπικό πρωτάθλημα.
Σήμερα ο Χόρχε Μπάριος και οι ποδοσφαιριστές του θα πάρουν μια πρώτη γεύση από το Παντελής Μαγουλάς. Οι παλιότεροι παίκτες, αυτή που έζησαν πέρυσι την ατμόσφαιρα της «κλούβας» έγιναν αποδέκτες ερωτήσεων από τους νεότερους για το κλίμα που επικρατεί εκεί. Αυτό που τους έλεγαν οι… «περσινοί» είναι ότι όντως η έδρα σε βοηθάει πολύ, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται το τερέν η Νίκη θα έχει μειονέκτημα για εντός έδρας αγώνα.
Να θυμίσουμε ότι στην Γενική Συνέλευση που είχε διεξαχθεί την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Γ.Σ. είχε ζητήσει από το Στράτο Γιδόπουλο να επιστρέψει η ομάδα στην «κλούβα». Τότε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είχε χαρακτηρίσει «χωράφι» το τερέν. Να όμως που η ομάδα «αναγκάζεται» να επιστρέψει στη φυσική της έδρα…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου