ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στις προπονήσεις με υποσχέσεις από τον Δήμαρχο

επιστροφή-στις-προπονήσεις-με-υποσχέ-851206

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προγραμματισμένη επιστροφή των παικτών της Νίκης στις προπονήσεις μετά την αποχή του Σαββάτου και το ρεπό της Κυριακής. Οπως ήταν αναμενόμενο, ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού με τον Πανθρακικό, οι κυανόλευκοι δεν συνέχισαν την αποχή για το οικονομικό. Γυμνάστηκαν κανονικά χθες το απόγευμα και έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία για το πιο κρίσιμο ίσως ματς όλης της σεζόν, από το οποίο κρίνονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι ελπίδες τους για παραμονή στην Β’ Εθνική.
Πληρωμές δεν υπήρξαν ούτε χθες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση μετέφερε τις υποσχέσεις της για τα τέλη αυτής της εβδομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση, που η ομάδα ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, οι εξελίξεις θα ήταν ραγδαίες, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές παρακινούμενοι και από τον προπονητή τους, Σταύρο Διαμαντόπουλο και αναγνωρίζοντας ότι έχουν μπροστά τους την Κυριακή ένα παιχνίδι υψίστης βαθμολογικής σημασίας, αποφάσισαν να προπονηθούν, ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. Οι όποιες εξελίξεις, αν δεν υπάρξουν καταβολές μισθών Φεβρουαρίου και αυτή την εβδομάδα, μεταφέρονται για μετά το ματς με τον Πανθρακικό.

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο ο Διαμαντόπουλος
Εν τω μεταξύ ο Δήμαρχος της Ν. Ιωνίας, Παύλος Μαβίδης σε συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο με τον προπονητή της ομάδας Σταύρο Διαμαντόπουλο, του υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται κοντά στον ίδιο και στους ποδοσφαιριστές ηθικά και υλικά, βοηθώντας από την πλευρά του όσο μπορεί την προσπάθεια της Νίκης να παραμείνει στην Β’ Εθνική.
Ο έμπειρος τεχνικός από την πλευρά του, εξήγησε στον κ. Μαβίδη πώς έχει η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν και δεν απέφυγε να αναφερθεί ακόμη και στην επόμενη σεζόν, για τα σχέδια του και τις προοπτικές που πρέπει να υπάρξουν. Βέβαια μέχρι τη νέα αγωνιστική περίοδο υπάρχουν δέκα τελικοί για την κυανόλευκη ομάδα, από τους οποίους κρίνεται η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται.
Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Ν. Ιωνίας, ο κ. Διαμαντόπουλος συνοδεύονταν από τον Γενικό Διευθυντή, Βαγγέλη Σταμουλάκη. Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν και με την συνδρομή της δημοτικής αρχής να δοθούν γρήγορα λύσεις σε πολλά προβλήματα που απασχολούν την ΠΑΕ στην κρίσιμη περίοδο που διανύει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δημοτική αρχή θα καταβάλλει το ποσό ύψους 60.000 ευρώ, από τα εισιτήρια διαρκείας, που αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες των παικτών.

Η προετοιμασία
Χωρίς απουσίες και τραυματισμούς ξεκίνησε η προετοιμασία της Νίκης για το Κυριακάτικο ματς με τον Πανθρακικό στο Πανθεσσαλικό. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος μπορεί να υπολογίζει και στους Αφόνσο, Μπαλάφα και Γκάγκα που έλειπαν στο τελευταίο ματς στην Τρίπολη. Αμφότεροι αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα. Ο μόνος απών από το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ο Μιχάλης Κουτσογιάννης που θα εκτίσει την μια εκ των δυο αγωνιστικών της τιμωρίας του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου