ΤΟΠΙΚΑ

«Οδηγεί σε απαξίωση το Σύλλογο»

οδηγεί-σε-απαξίωση-το-σύλλογο-151832

Επίθεση από τους «Εμπόρους Ενάντια στην Κρίση»

Επίθεση κατά του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας Κωνσταντίνου Τσέλιου εξαπέλυσε χθες η παράταξη «Εμποροι Ενάντια στην Κρίση», η οποία κατηγορεί τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου για απραξία και απαξίωση του Συλλόγου σε μία περίοδο που σειρά θεμάτων είναι ανοιχτά και απασχολούν έντονα την τοπική κοινωνία.

Οι «Εμποροι Ενάντια στην Κρίση» κατηγορούν τον κ. Τσέλιο ότι ενώ είναι ανοιχτά τα θέματα του ασφαλιστικού, των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων, αλλά και των ταμειακών ελλειμμάτων στο ταμείο του Εμπορικού Συλλόγου, λόγω της οικονομικής κρίσης και της απαξίωσης του Συλλόγου, ωστόσο ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου δεν συγκαλεί συνεδρίαση του Σώματος.

«Θεωρούμε ότι είναι αναγκαία τόσο η άμεση διεξαγωγή Δ.Σ. αλλά και η διεξαγωγή περισσότερων Γενικών Συνελεύσεων, όπου τα μέλη του Ε.Σ.Β. θα έχουν δικαίωμα λόγου και συμμετοχής στις αποφάσεις» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Οι «Εμποροι Ενάντια στην Κρίση» αναφέρονται και στο συντονισμό των τοπικών φορέων για το ασφαλιστικό επισημαίνοντας ότι «ο Ε.Σ.Β. πρέπει να συμμετέχει με προτάσεις και αποφάσεις κι όχι έχοντας βάλει τον «αυτόματο πιλότο». Αλλωστε οι όποιες εκδηλώσεις δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις λειτουργίες του Ε.Σ.Β.».

Οι ίδιοι προειδοποιούν ότι εάν δεν συγκληθεί Διοικητικό Συμβούλιο, τότε θα προχωρήσουν σε συλλογή υπογραφών όπως ορίζει το καταστατικό και θα συγκαλέσουν σε συνεδρίαση το Σώμα τονίζοντας ότι «δεν πρόκειται να μείνουμε απλά θεατές στην αδράνεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου