ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στις νίκες για Ο.Υ.Κ.

επιστροφή-στις-νίκες-για-ο-υ-κ-851206

Στο ρελαντί ο Ο.Υ.Κ. κέρδισε χθες με 8-4 τον ΟΦΗ στο κολυμβητήριο του Βόλου για την 13η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας πόλο ανδρών. Οι γηπεδούχοι με ένα εκπληκτικό πρώτο οκτάλεπτο δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Κρητικούς μετατρέποντας το ματς σε περίπατο. Ετσι επέστρεψαν στον δρόμο των νικών μετά από την μικρή κακή παρένθεση της ήττας στην Κέρκυρα, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο το Νίκο Μαμούρη με την απόδοση τους.
Στην χθεσινή αναμέτρηση όλα κρίθηκαν στην πρώτη περίοδο για τους νεοφώτιστους που με επιμέρους σκορ 5-2, έδειξαν από νωρίς ποιο είναι το αφεντικό της πισίνας. Το δεύτερο οκτάλεπτο ο Ο.Υ.Κ. κόλλησε στο μηδέν στην επίθεση όπως και οι αντίπαλοι του, στην συνέχεια όμως προηγήθηκε με 7-2, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά την κατάκτηση των δυο βαθμών. Από κει και πέρα οι Βολιώτες έχοντας σίγουρη τη νίκη, χαλάρωσαν λίγο δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν σε 8-4, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Ο.Υ.Κ. στο πρωτάθλημα και έφτασε πλέον στους 14 βαθμούς, ικανοποιητική συγκομιδή, αν αναλογιστεί κανείς ότι όταν ξεκινούσε τις υποχρεώσεις του στην Α2 έθετε ως στόχο την παραμονή, κάτι που εξασφάλισε αρκετά νωρίς.
Επόμενος αγώνας για τον Ο.Υ.Κ. είναι με τον Ιωνικό εκτός έδρας, όπου θα επιδιώξει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.
Οι σκόρερ:
ΟΥΚ: Ξυφώλης 2, Δελακάς 2, Γκαραγκούνης 2, Μπλάνας 2
ΟΦΗ: Χριστοφίδης, Σπαγουλάκης, Γεωργόπουλος, Γιγουρτάκης
Τα οκτάλεπτα: 5-2, 0-0, 2-0, 1-2
Η σύνθεση του Ο.Υ.Κ.: Λεώνης, Ηρειώτης, Καραμάνης, Δελακάς, Ελ. Μαυρατζώτου, Ξυφώλης, Χατζηγούλας, Αδάμης, Μυκονιάτης, Γκαραγκούνης, Μπλάνας, Σ. Ζουμπουλιάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου