ΤΑΞΙΔΙΑ

Υψηλές πληρότητες στα καταλύματα του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

υψηλές-πληρότητες-στα-καταλύματα-του-164156

Την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Την άριστη συνεργασία των υπηρεσιών του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στον αποχιονισμό και την καθαριότητα και των επαγγελματιών του τουρισμού της περιοχής, επιβράβευσαν τα υψηλά ποσοστά πληρότητας στα καταλύματα που άγγιξαν την εορταστική περίοδο το 90% – 100%.

Η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Μουρεσίου Γεωργία Χριστοδούλου εξέφρασε χθες την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων των υπηρεσιών του δήμου που ανταποκρίθηκαν στην αποστολή τους και η περιοχή, παρά τις χιονοπτώσεις, ήταν επισκέψιμη ακόμη και στο εσωτερικό δίκτυο των οικισμών.

«Ηταν μια ακόμη δοκιμασία, ένα τεστ πείτε το για το δήμο και συνεργαστεί με τους επαγγελματίες του τουρισμού και από κοινού να δράσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ξέρετε, σε τέτοιες περιπτώσεις, τονίζει η αντιδήμαρχος, η καλή πρόθεση, η διάθεση συνεργασίας, ο προγραμματισμός και ο συντονισμός αποδίδουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τον κοινό στόχο και νομίζω όλοι μαζί τα καταφέραμε και οι χιλιάδες τουρίστες απόλαυσαν τις διακοπές τους στις μονάδες που βρίσκονται στο δήμο μας.

Στη Δημοτική Ενότητα Μουρεσίου, μια περιοχή με 2.500 κλίνες, η πληρότητα άγγιξε το 100% την εορταστική περίοδο, δίνοντας ανάσα στους επαγγελματίες του τουρισμού που επενδύουν στην ποιότητα και στο σεβασμό του πελάτη που θέλει να απολαύσει το διάστημα των διακοπών του.

Οι τουρίστες παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε η χιονόπτωση της Πρωτοχρονιάς, δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες πρόσβασης στα καταλύματα που είχαν κάνει κρατήσεις, ενώ οι ξενοδόχοι με τις επισημάνσεις τους, συνέβαλαν ώστε η προσπάθεια που κατέβαλαν οι εργαζόμενοι στο δήμο, να έχει αποτέλεσμα όπως για παράδειγμα κάποιες στοχευμένες παρεμβάσεις κ.λπ.», κατέληξε η κα Χριστοδούλου.

ΑΝΤ. ΦΩΚΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου