ΤΟΠΙΚΑ

Νομιμοποίηση λιμενικών έργων στις «Ναυτικές Σχολές»

νομιμοποίηση-λιμενικών-έργων-στις-ν-167382

Υπέρ της διαδικασίας νομιμοποίησης των έργων στον αιγιαλό στην περιοχή «Καλά Νερά – Κάτω Γατζέα», στο καταφύγιο των Ναυτικών Σχολών (Δημόσιο Ακίνητο), γνωμοδότησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας, «Βάσει εγγράφου της Γεν. Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας, Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Μαγνησίας, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου πρέπει να προβεί στη λήψη απόφασης για την διαδικασία νομιμοποίησης των έργων στον αιγιαλό στην περιοχή «Καλά Νερά-Κάτω Γατζέα», στο καταφύγιο των Ναυτικών Σχολών.

Το αλιευτικό καταφύγιο Ναυτικών Σχολών βρίσκεται μεταξύ των παραλιακών οικισμών του Δήμου Νοτίου Πηλίου, Κάτω Γατζέα και Καλά Νερά. Η κατασκευή του έγινε πριν την ισχύ του Ν.2971/2001, με σκοπό την δημιουργία χώρου ελλιμενισμού σκαφών.

Μετά τις διαδικασίες που προηγήθηκαν, η Τεχνική Υπηρεσία εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την θετική γνωμάτευση για την διαδικασία νομιμοποίησης των έργων στον αιγιαλό στην περιοχή «Καλά Νερά – Κάτω Γατζέα», στο καταφύγιο των Ναυτικών Σχολών».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου