ΤΟΠΙΚΑ

«Η μπόχα της παραπληροφόρησης έφτασε στις Σταγιάτες»

η-μπόχα-της-παραπληροφόρησης-έφτασε-176631

Πεντακάθαρο το νερό στο χωριό σύμφωνα με αναλύσεις κατοίκων που απαντούν σε δημοσιεύματα

Μηδενικές τιμές σε ολικά κολοβακτηροειδή, e- coli και εντερόκοκκους στο νερό των Σταγιατών αποδεικνύουν όχι μία αλλά τέσσερις διαφορετικές αναλύσεις από διαφορετικά σημεία.

Το νερό του χωριού είναι πεντακάθαρο σύμφωνα με ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών για το Νερό που απαντά σε δημοσιεύματα που επικαλούνται παλιότερες αναλύσεις της ΔΕΥΑΜΒ.

«Η πραγματικότητα είναι αυτή που δείχνουν οι αναλύσεις που οι ίδιοι οι Σταγιατιώτες κάνουν σε διαπιστευμένο εργαστήριο. Τα αποτελέσματα των τελευταίων 4 δειγμάτων που λήφθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα είναι αποκαλυπτικά. Ολα είναι άψογα μετά την τιτάνια προσπάθεια των κατοίκων, εκτός ενός που αντιστοιχεί σε μια μικρή δεξαμενή γύρω από την οποία είχαν έτσι κι αλλιώς προγραμματισθεί και θα γίνουν, κάποιες μικροπαρεμβάσεις. Τυχαία η στιγμή της δημοσίευσης, λίγες μέρες μετά την εκδήλωση στις Σταγιάτες για την επιτυχή παρέμβαση των κατοίκων στο δίκτυο του νερού;

Προς τι η εκτόξευση λάσπης και κοπράνων εναντίον των Σταγιατών με βάση μια ανάλυση δείγματος νερού στις 2 Νοέμβρη, όταν μόλις άρχισε η παρέμβαση των κατοίκων;

Ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται με αυτή τη χυδαία εκστρατεία παραπληροφόρησης;

Οι κάτοικοι των Σταγιατών πήραν το νερό στα χέρια τους και έδειξαν ότι μόνο έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα και το δημόσιο χαρακτήρα του νερού.

Αυτό είναι που δεν αντέχουν…», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών για το Νερό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου