ΤΟΠΙΚΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη του ξυλοδαρμού

ανθρωποκυνηγητό-για-τον-δράστη-του-ξυ-179910

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 29χρονου, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, επιτέθηκε σε 34χρονο προχθές νωρίς το απόγευμα σε καφετέρια του Βόλου λίγες μέρες μόνο μετά την αποφυλάκισή του και πιθανόν για λόγους εκδίκησης έχει εξαπολύσει η Αστυνομία.

Εναντίον του ασκήθηκε μήνυση από τον 34χρονο για τις σωματικές βλάβες που υπέστηκε όταν ο 29χρονος του επιτέθηκε αιφνιδίως και άρχισε να τον χτυπά ανελέητα μπροστά σε πλήθος κόσμου επειδή τον θεωρούσε υπεύθυνο για τη σύλληψή του.

Αποτέλεσμα των τραυματισμών ήταν ο 34χρονος να χρειάζεται την παροχή πρώτων βοηθειών από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου στο οποίο και απευθύνθηκε καθώς υπέστη τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα.

Οι αστυνομικοί αναζητούν το δράστη εντός του πλαισίου του Αυτοφώρου από τη στιγμή που κατατέθηκε η μήνυση χθες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος είχε μερικές μέρες που είχε αποφυλακιστεί.

Μάλιστα φέρεται να έχει απειλήσει μέσω facebook για κάτι που θα συμβεί σύντομα αλλά χωρίς να είναι ξεκάθαρο τι θα επακολουθούσε.

Είχε κριθεί προφυλακιστέος μαζί με άλλα δύο ακόμη άτομα μετά από την εξάρθρωση μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης στη Μαγνησία με εκβιασμούς μετά από γιγαντιαία επιχείρηση που οδήγησε σε αρκετές συλλήψεις.

Συγκεκριμένα είχε συλληφθεί στις 11 Ιουνίου 2015 με άλλους οκτώ εκ των οποίων ένας υπαξιωματικός της Τροχαίας Βόλου. Η κατηγορία ήταν για σύσταση κυκλώματος εκβιαστών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κύκλωμα είχε βάλει φωτιά σε κατάστημα διασκέδασης και απειλούσε με εμπρησμούς πρατήρια καυσίμων αλυσίδας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου