ΤΟΠΙΚΑ

«Μπλόκο» σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο Βόλο

μπλόκο-σε-φιλάθλους-του-παοκ-στο-βόλ-186131

Έφτασαν στο Βόλο παρά την απαγόρευση μετακίνησης

Αστραπιαία έδρασε η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας πριν από λίγο ολοκληρώνοντας με επιτυχία επιχείρηση που στήθηκε προκειμένου να απομακρυνθεί κομβόι φιλάθλων του ΠΑΟΚ που παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, έφτασε στο Βόλο εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα Κυπέλου μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΠΑΟΚ.

Με επικεφαλής της επιχείρησης τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή Γιάννη Τόλια και παρόντα επίσης το Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου Βασίλη Καραίσκο, στους 50 περίπου φίλαθλους «έγινε μπλόκο» στην Παραλία του Βόλου στο ύψος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σε πολύ ήρεμο κλίμα τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν καθώς υπάρχει σε ισχύ η σχετική διάταξη που απαγορεύει την μετακίνηση φιλάθλων.

Μετά από σχετική συνεννόηση, οι φίλαθλοι επιβιβάστηκαν στις κλούβες της Αστυνομίας και αναχώρησαν με προορισμό το Σιδηροδρομικό Σταθμό του Βόλου απ΄όπου και θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.

Ανακοίνωση Ολυμπιακού

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της για την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να μην επιτρέψει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ την παρουσία τους στο ΕΑΚ Βόλου για τον αδιάφορο βαθμολογικό αγώνα Ολυμπιακό Βόλου – ΠΑΟΚ. Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι τόσο η πόλη του Βόλου όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι φιλόξενοι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου