ΤΟΠΙΚΑ

«Διεκδικώ το χρίσμα για το Δήμο»

διεκδικώ-το-χρίσμα-για-το-δήμο-851206

Πριν καλά – καλά δοθεί από την Κυβέρνηση στους αιρετούς ο χάρτης με τη χωροταξία του «Καλλικράτη» για τους νέους ενοποιημένους Δήμους, ο χορός για το χρίσμα του υποψήφιου της ΝΔ για το Δήμο Βόλου έχει ανοίξει για τα καλά.
Μετά τη δήλωση του Κυριάκου Μήτρου πριν από μερικές εβδομάδες που έσπευσε να δώσει το …χρίσμα στο Θανάση Νάκο και την απροθυμία του ίδιου να είναι υποψήφιος στο νέο ενοποιημένο Δήμο, χθες είχαμε νέο επεισόδιο στο σήριαλ των υποψηφιοτήτων, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γ. Σπηλιόπουλο να σπεύδει να δηλώσει «παρών» στις διαδικασίες που θα δρομολογηθούν μετά την οριστικοποίηση του νέου διοικητικού χάρτη της χώρας.
«Εάν και εφόσον ο Θανάσης Νάκος δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος Δήμαρχος του νέου ενιαίου Δήμου Βόλου, θα με ενδιέφερε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος», ήταν η δήλωση που έκανε νωρίς χθες το πρωί ο Γ. Σπηλιόπουλος μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΑ και στο περιθώριο της συζήτησης που είχε με το Μ. Θεοδώρου για το καταστατικό του Φορέα Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
Λίγες ώρες αργότερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου επανέλαβε τη δήλωση του διευκρινίζοντας παράλληλα, όσον αφορά τον κ. Νάκο, ότι «επειδή γράφονται και λέγονται διάφορα για το βουλευτή Μαγνησίας, η δική μου πληροφόρηση είναι ότι όπως έπαιζε σημαντικό ρόλο, συνεχίζει να παίζει και θα παίζει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Από εκεί και πέρα, πρόσθεσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, εφόσον εκείνος κρίνει ότι θέλει να αλλάξει και να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα προτιμούσα να δω τον κ. Νάκο περιφερειάρχη, διότι θεωρώ ότι μέσα από τον Καλλικράτη, με τις δυνατότητες που θα έχει ένας περιφερειάρχης θα μπορέσει να βοηθήσει τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία τα μέγιστα. Εάν και εφόσον αποφασίσει να είναι Δήμαρχος του ενοποιημένου Δήμου, εμείς θα τον στηρίξουμε και θα το βοηθήσουμε να βγει Δήμαρχος, γιατί ο τόπος χρειάζεται ικανούς ανθρώπους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου