ΤΟΠΙΚΑ

Βρέθηκε απαγχονισμένος ο 33χρονος υπάλληλος του Δήμου Ν.Πηλίου

βρέθηκε-απαγχονισμένος-ο-33χρονος-υπάλ-188310

Τραγική κατάληξη στις έρευνες για την εξαφάνιση του υπαλλήλου του δήμου Νοτίου Πηλίου

Με τον πλέον δραματικό τρόπο έληξαν οι έρευνες -για τις οποίες έγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ χθες- σχετικά με τον εντοπισμό του 33χρονου εργάτη καθαριότητας του δήμου Νοτίου Πηλίου, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από την Τρίτη το πρωί όταν στις 8 ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του και έκτοτε δεν επέστρεψε στο σπίτι του ούτε και επικοινώνησε με την οικογένειά του.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος με σχοινί από κλαδί πεύκου σε δασική περιοχή ένα χιλιόμετρο από το χωριό του Λαύκου. Ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία.

Ο αυτόχειρας εντοπίστηκε σήμερα στις 10 το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών και την ΕΜΑΚ. Για άγνωστο λόγο ο 33χρονος προέβη στο απονενοημένο διάβημα με αυτοσχέδιο βρόχο από σχοινί και έκοψε το νήμα της ζωής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Οι έρευνες, πάντως, των αστυνομικών έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η σορός του 33χρονου θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Από την πρώτη στιγμή τόσο το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών όσο και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου ακολουθώντας τη διαδρομή που έπαιρνε με το μηχανάκι του για να πάει στη δουλειά του. Στις έρευνες συνέδραμε και η ΕΜΑΚ αλλά και πολλοί κάτοικοι της περιοχής που ευαισθητοποιήθηκαν και έσπευσαν να βοηθήσουν.

Οσο οι στιγμές και οι ώρες περνούσαν η αγωνία της οικογένειας του 33χρονου φούντωνε καθώς φοβόντουσαν ότι κάτι κακό του είχε συμβεί. Η τραγική εξέλιξη σοκάρισε.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου