ΤΟΠΙΚΑ

Δύσκολο ματς την Κυριακή για την Α.Ε. Διμηνίου

δύσκολο-ματς-την-κυριακή-για-την-α-ε-δι-851206

Τον πολύ δυνατό ΑΟ Καρδίτσας θα υποδεχθεί η Α.Ε. Διμηνίου την Κυριακή για το Περιφερειακό πρωτάθλημα, με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς. Ο Πύρασος από την άλλη θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς, καθώς κανονικά θα έπαιζε με τον Αστέρα Ιτέας, που όμως έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Κοιτάει ΑΟΚ και μεταγραφές
Να συγκεντρωθούν στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΟΚ, αφήνοντας πίσω τη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, θέλουν στην Α.Ε. Διμηνίου παίκτες και τεχνικό τιμ. Η ομάδα της Αισωνίας που πήρε την περασμένη αγωνιστική την πρώτη φετινή νίκη έδρας κόντρα στο Καστράκι θέλει να κάνει το δύο στα δύο και να κερδίσει και τον ΑΟΚ, τον οποίο υποδέχεται, προκειμένου να αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν αναμένεται, καθώς ο ΑΟΚ έχει ως στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις τις τελευταίες αγωνιστικές. Επίσης όμως σίγουρο, είναι το γεγονός, ότι εκτός έδρας, η ομάδα της Καρδίτσας δεν είναι το ίδιο δυνατή όπως στην έδρα της, πράγμα που μπορεί να εκμεταλλευτεί η φορμαρισμένη Α.Ε.Δ.
Στα μεταγραφικά τέλος, η διοίκηση της Α.Ε. Διμηνίου έχει προσεγγίσει με επίσημη πρόταση τον πρώην μέσο της Νίκης Βόλου, Κώστα Λιάρο, που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Ν. Ιωνίας τον Ιανουάριο, ωστόσο η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς ο Λιάρος έχει πρόταση και από τη Ζάκυνθο η οποία αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Να θυμίσουμε ότι για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές η λήξη της μεταγραφικής περιόδου παίρνει παράταση μέχρι την επόμενη Τρίτη 9/2.

Ανασυγκρότηση δυνάμεων

Τα κομμάτια του θέλει να μαζέψει ο Πύρασος μετά και τη νέα ήττα από τον Αγρότη στο Λιανοκλάδι. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων είναι αλήθεια ότι παρουσιάζεται αρκετά ντεφορμαρισμένη και το γεγονός πως αυτή την Κυριακή θα πάρει τρεις εύκολους βαθμούς μόνο θετικό μπορεί να είναι για όλους στο σύλλογο. Το καλό με τους Αγχιαλίτες είναι ότι μέσα στο Φεβρουάριου θα δώσουν μόνο δύο παιχνίδια ένα στις 21/2 εντός με Πυργετό και ένα στις 28/2 στην Ελασσόνα με την ομώνυμη ομάδα, έχοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την ευκαιρία να ξεκουραστούν αλλά και να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους. Όλοι στο σύλλογο ελπίζουν ότι η διακοπή του πρωταθλήματος για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα λειτουργήσει ευεργετικά αυτή τη φορά για την ομάδα, καθώς μετά τα Χριστούγεννα ο Πύρασος δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης, έχοντας ένα βαθμό σε τέσσερα ματς στο 2010.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου