ΤΟΠΙΚΑ

Επεσε ξύλο στο Δημοτικό Συμβ. Σκιάθου!

επεσε-ξύλο-στο-δημοτικό-συμβ-σκιάθου-851206

Με «ανοιχτό το στόμα» έμειναν χθες οι σύμβουλοι στο δημοτικό συμβούλιο Σκιάθου, όταν ξαφνικά ο αντιδήμαρχος Παύλος Τασσιόπουλος και ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Ιωάννης Γκούρτσικας αντάλλαξαν βρισιές και πιάστηκαν στα χέρια. Η συνεδρίαση διεκόπη για σήμερα στις 7.00 το απόγευμα.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθησαν χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σκιάθου, αυτή την φορά όμως όχι μεταξύ συμβούλων μειοψηφίας και πλειοψηφίας, αλλά του αντιδημάρχου κ. Τασσιόπουλου και συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Γκούρτσικα.
Μάλιστα ακόμα ένα παράδοξο είναι πως αρκετοί από τους συμβούλους που ρωτήσαμε δεν κατάλαβαν το λόγο που τσακώθηκαν οι δύο άντρες. Συγκεκριμένα ο κ. Τασσιόπουλος, όπως σημείωσε η σύμβουλος της μειοψηφίας Μαρία Κανταράκια, είχε θέσει θέμα παραίτησής του από κάποιες δημοτικές επιτροπές στις οποίες και μετέχει. Ωστόσο και ενώ συζητιότανε το θέμα ο κ. Τασσιόπουλος είπε ότι παίρνει πίσω την αίτηση παραίτησής του και σηκώθηκε να φύγει, με τον κ. Γκούρτσικα να φέρνει αντιρρήσεις.
«Πραγματικά δεν καταλάβαμε και καλά τι ακριβώς έγινε. Πάνω που μιλούσανε, είπε ο αντιδήμαρχος ότι παίρνει πίσω την παραίτηση, τον ρώτησε ο σύμβουλος γιατί φεύγει και αν παραιτηθεί να παραιτηθεί και από αντιδήμαρχος και μετά άρχισαν να βρίζονται. Αλήθεια, όσο και να ακούγεται παράξενο, δεν καταλάβαμε τι έγινε και γιατί νευρίασαν τόσο πολύ, αλλά νομίζω πως μόνο οι δυο τους γνωρίζουν τις αιτίες», σημειώνει η κ. Κανταράκια.
Σύμφωνα πάντως με όσους ήταν μπροστά στο περιστατικό, οι δύο άντρες αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς, ενώ πιάστηκαν και στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση για να ηρεμήσει η κατάσταση και να συνεχιστεί σήμερα στις 7.00 το απόγευμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου